Ћирилица Latinica
02.12.2019.
Politika

Vuksanović - Stanković: Nismo se borili za ovakvu Crnu Goru

Autor: Redakcija 10 Ostavite komentar

Predsjednica Socijademokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović - Stanković kazala je na jučerašnjoj izbornoj Konvenciji Opštinskog opdbora svoje stranke u Baru da se oni nisu borili za ovakvu državu Crnu Goru kakva je danas.

"Država za koju smo se zajedno izborili, nažalost, danas nije jednako svih njenih građana. Previše je nepravde koju građani vide na svakom koraku, na jednoj strani uzak krug privilegovnih koji su sve bogatiji a na drugoj ogromna većina naših građana koja jedva sastavlja kraj sa krajem’" kazala je predsjednica SDP.

Ona je naglasila da je zato misija i suština politike SDP promjena takvog stanja "u kojem imamo najmanju minimalnu zaradu u regionu, gdje plate stagniraju godinama, zbog čega građani iz godine u godinu lošije žive, gdje nam mladost i najstručniji odlaze, gdje su prosvjeta i zdravstvo degradirani, a penzioneri jedva preživljavaju."

U Baru je juče izabran novi Opštinski odbor SDP-a koji će imati 52 člana.

“Konvenciji su, pored velikog broja članova, prisustvovali predsjednica SDP Draginja Vuksanović Stanković i generalni sekretar  Ivan Vujović.

Predsjednik OO SDP Bar Dragan Vojvodić je, sumirajući rezultate rada opštinske organizacije u prethodnom periodu, naglasio više nego dobre izborne rezultate koje je partija ostvarila na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, čime je još jednom potvrđeno da je barski SDP jedan od temeljnih odbora partije. On je naveo da je sve to ostvareno u uslovima nedemokratskog izbornog ambijenta u kojem je upravo SDP bio označen kao ključni politički protivnik.

Vuksanović Stanković je ukazala na, kako je rekla, trend značajnog jačanja podrške SDP u svim sredinama u Crnoj Gori, pa tako i u Baru, "iz kojeg je SDP još početkom devedesetih godina otpočeo svoju pobjedničku borbu za nezavisnu, građansku i evropsku Crnu Goru."

"SDP ne stoji po strani već uporno u Parlamentu predlaže konkretne mjere za poboljšanje ovakvog stanja, kako bi naši radnici, naša omladina, penioneri, naši poslodavci, zaposleni u zdravstvu, prosvjetari i mnogi drugi imali status kakav zaslužuju’.

Ona je naglasila i da je građanima Crne Gore dosta priče o navodnom rastu i razvoju koji niko u državi niti vidi, niti osjeća, i da bi vlast, umjesto nevješte propagande o nepostojećom progresu, trebalo da se suštinski pozabavi realnim problemima građana.

Komentari
Maja
Maja: Lijepa moja Draginja.
02.12.2019 10:41
Drndoje
Drndoje: Licemjerka teška. Zakopali Crnu Goru zajedno sa Milom, dijeli krevet sa onim đedom specijalcem Milovim koji ne procesuira mafiju a ovamo morališe. To samo ima u poltronskom i debilskom sistemu, u debilskom i kukavičkom mentalitetu kakav je ovdje. Pi, pi, pi!!!
02.12.2019 10:45
Vanja
Vanja: Dragan Vojvodic pošten čovjek ali u društvu prevaranata, ne znam što će mu to. Bolje mu je u Radomir luk i lozu da uzgaja, da ne učestvuje više u izdaji Crne Gore.
02.12.2019 11:09
Grgur barski
Grgur barski: U poređenju sa onom žabom od Stankovića Draginja je odista lijepa, ali nema tu suštinski nikakve ljepote. A tek ljudskotine, da ne zborimo..
02.12.2019 11:59
volujica
volujica: Da je drugacija C.G nebiste cinili sto cinite"Ugnjetaci naroda"ali nek taj isti narod vas bira pa ga"Jasite"Bando.
02.12.2019 12:01
Ilhan
Ilhan: Tako je Volujice. Oni je ojadili a sad kefću iz daljine jer više nijesu na isto korito. Ovi te pričaju o "ljepoti" dotične imaju slabu dioptriju. Čak nije ni prosječna, a ne lijepa. Ljepši je buljavi čiča Ivica od nje. Ja bi ga Ivici uvalio, bez zezanja...
02.12.2019 12:07
ratac
ratac: 52 nova clana,novih"Prevaranata"
02.12.2019 12:18
bajka
bajka: Grgure ,kad su sami ona tu "Zabu" pretvori u "Princa"sa Ivicinim "Stapicem"
02.12.2019 12:24
transparentno
transparentno: Imena članova odbora - ako ih imate!
02.12.2019 12:56
xxy
xxy: Jeste gospodjo Draginja ,borili se i to punim kapacitetom za ovakvu CG 18 godina zajedno i sad nastavljate kao niste u vlasti a sve ih podrzavate ,dzaba krecite.
02.01.2020 14:11
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar