Ћирилица Latinica
05.04.2018.
Politika

Vuksanović u Baru: Da srušimo Mila i njegovu mafiju

Autor: Redakcija. 19 Ostavite komentar

Kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović poručila je večeras iz rodnog Bara da od 15. aprila Crna Gora dobija predsjednicu koja će osloboditi narod i vratiti mu hrabrost da sam donosi odluke.

Predsjedničkom kandidatu DPS Milu Đukanoviću poručila je da je patriota države onaj koji plaća porez, a ne onaj koji tajkunima oprašta 770 miliona eura poreza “bogateći njih, a siromašeći našu djecu“.

Vuksanović je kazala da je „dosta bilo da mafija vodi glavnu riječ“, najavila reviziju štetnih ugovora o privatizacijama i vraćanje resursa u okrilje države.

"Vratićemo živoit osiromašenom sjeveru, vratićemo resurse devastiranom jugu. Dosta je viš podjela na Srbe i Crnogorce, partizane i četnike, svi smo ujedinjeni u ekonomskom patriotizmu. Dolaze promjene, dolaze pobjede, da je vječna Crna Gora", kazala je Vuksanović.

Ona je istakla da su bombe, ubistva, podmetnuti požari posljedice trideset godina vladavine „otuđene od naroda partijske elite koju će razvlastiti svi pošteni građani“.

"Nećemo dozvoliti da nam glavni proizvod budu kupljene falsifikovane diplome, nećemo dozvoliti da naša djeca služe njihovoj i da budu najamnici privatnom posjedu otuđene partijske elite . Unervozili su se u otuđenoj partijskoj eliti ovih dana, pričaju kako je sada „biti ili ne biti“. Punjenje školske hale u predsjedničkoj kampanji je prevara. Poručujem iz Bara, na ovim izborima gubi samo jedan čovjek, a pobjeđuje cijela Crna Gora. To je ona Crna Gora koju su gradili naši preci. Ponosni smo na našu prošlost, sa nadom i vjerom gledamo u budućnost, a naš ideal je država svih slobodnih građana", rekla je Vuksanović.

Ona je dodala da Ustav i zakoni ove države treba da budu jednaki za sve, „a ne da bivši poslanici primaju doživotne penzije, a da majke sa troje djece ne dobijaju svoje naknade“.

"Moram da vas podsjetim na izvještaje Evropske komisije da su organizovani kriminal i korupcija ušli u pore politike, mafija vodi glavnu riječ, dosta je toga bilo! Imali su kad- 30 godina - da nam obezbijede napredak, sigurnost i stabilnost. Ne sjekirajte se, ima nas mnogo koji volimo državu više od sebe, to je suština. Presrećna sam jer sam s eu ovih mjesec dana rukovala kroz čitavu Crnu Goru sa preko 8.000 građana koji su pokazali hrabrost da javno kažu šta ih muči. Zato vas pozivam sve, bili Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Muslimani, Albanci - sve poštene ljude - nema više podjela, neće više dosadašnja vlast vladati na osnovu podjela. Stanimo svi ne za političke partije, već za slobodnu, hrabru i bolju Crnu Goru koja će pripadati svim njenim građanima. Mi 15. aprila glasamo jaka srca i slobodne misli za promjene", navela je Vuksanović.

Na izbornoj konvenciji u sali SO Bar govorili su i Dragan Vojvodić, Vasilije Lalević, dr Emina Šabović, Ana Mećikukić, Osman Subašić i Petar Odžić.

Izvor: Vijesti

Komentari
Gero
Gero: Do sad vam je valjao dok ste se talili
05.04.2018 23:10
Cakanel
Cakanel: Milo istrajan u mafiijanju a Ranko u ustaštvu. Daleko vam lijepa kuca izdajnici i lopovi!
05.04.2018 23:15
DPS -SDP,,prva dama,,
DPS -SDP,,prva dama,,: Dok je tvoj SDP drzao vrecu i svjecu DPS u pohari CG nisi se cula! Vuk dlaku mjenja al cud nikad!
06.04.2018 08:41
Dps-marionete
Dps-marionete: Ti mozes biti "prva dama"samo DPS marioneti VDT Stankovicu,i nigdje vise!
06.04.2018 09:07
GLUHODOLjANIN
GLUHODOLjANIN: Ti si PILE tvoje MAJKE koja nije kao odbornik ustala da minutom cutanja oda pocast tvojoj braci na kosmetu koji su poginuli u onom autbusu od terorista dok poslanici iz OSTROSA su to uradili na sramotu tvoje majke SRBIJANKE i nazalost kuce VUKSANOVICA . Tvoja mama je dobila svoju LABORATORIJU od lopovluka Velja Vlahovica i tvogTATE Vasa iz Primorke i drugih objekata po BARU a od tih dobro ste imale koristi ti i scerka Veljova. Mama ti krade i ubija narod jer spara REAGENSE pisuci nalaze od OKA zato ljekari propisuju neodgovarajuce TERAPIJE i ti o POSTENJU
06.04.2018 11:31
Mi smo slozna porodica
Mi smo slozna porodica: Suprug joj je VDT Ivica Stankovi poltron DPS, dok je Filip Vujanovic tast njenog bratu!
06.04.2018 12:11
za Gluhodoljanina
za Gluhodoljanina: KAKO te nije sramota pisati ovakve komentare, redakcijo , ovo je za svaku osudu da pustate ovakve komentare koji vrijedjaju ljudsko dostojanstvo, i licnost.,
06.04.2018 12:13
Svi za Mladena Bojanica
Svi za Mladena Bojanica: Posten,castan,neukaljan i jedini covjek koji moze stati na kraj ovim fukarama i lopovima!Ko misli na bolje sutra zaokruzit ce br.2!
06.04.2018 12:20
puls asfalta
puls asfalta: Ja cu za Milacica. Dosta je stare i istrosene garde. Treba pustiti mlade i neokaljane na scenu
06.04.2018 12:35
Istina boli
Istina boli: Ne treba nam botoksirana koketa i mumija,vec presjednik koji ce se boriti za sve na, bez obzira na nasu vjeru i nacionalnost,a to je samo Mladen Bojanic!
06.04.2018 12:39
Krnjice
Krnjice: Milacic, Draginja, Milickovic, Kalac, sve je to boranija koja radi za Mila. Svim osim Bojanica. Ne zato sto su placeni, to ne kazem. Sujetni su, i preko mrtvih gaze samo da ostvare neku sito-politicku korist. Uzas. Zato, svim dobronamjerima kazem ako ste protiv kriminalnog DPS-a glasajte za Bojanica. Posten je, pomiritelj, umjeren u svemu, ostvaren kao poslovan covjek, uzdigao se iznad svega kad je bilo najteze.
06.04.2018 12:45
Higijenicarka
Higijenicarka: Vidi koliko je kupljenih i falsifikovanih dokumenata i dokaza kod tvog Stankovica da bi isti zastito DPS kriminal. "Prva damo"prvo pocisti svoje dvoriste...
06.04.2018 14:06
GLUHO DOLJANIN
GLUHO DOLJANIN: ZASTO NE OBJAVLJUJETE SVE KOMENTARE O VUKSANOVCKOJ I NJENOJ FAMELJI ILI NE SMIJETE OD IVICE STANKOVICA MOLIM OBJASNITE
06.04.2018 14:22
GLUHODOLJANIN
GLUHODOLJANIN: REDAKCIJO HVALA STO STE OBJAVILI MOJ KOMENTAR O USTASICI VUKSANOVIC I IZVINITE STO SAM VAM POSLAO PRERANO PRIMJEDBU POZDRAV
06.04.2018 15:47
DPS/SDP kokodakanje
DPS/SDP kokodakanje: Tebi kao i Milu vjeruju jos samo stanovnici farme u Martinicima.
06.04.2018 16:47
Đoko Popratnice
Đoko Popratnice: Za GLUHODOLjANIN: Većina stvari koje si napisao istina je. Zaboravio si, da je Veljov pion i učenik u rasprodaji Primorke bio Andro Drecun, kojeg su radnici pred zgradom sačekivali da im da nešto para od prodatih objekata. Posle je za nagradu savjetovao - lijepo- gradonačelnike. Evo sad Zariju, dako i Luka prođe kao Primorka. Kad dođu izbori Andro kontroliše spiskove tako je sve pod kontrolom. Nema logike bez obzira što se botoksirala, da Draginja živi sa Milovim kadrom, a da se bori protiv njega.Samo je Bojanić nešto ozbiljniji i čistiji kandidat da sruši Milorada, mada su mu šanse minimalne.
07.04.2018 11:50
GLUHODOLjANIN
GLUHODOLjANIN: Za Djoka iz POPRATNICE: Hvala tiDjoko sto si potvrdio moje navode o ovoj USTASICI i njenoj familiji. Podrzavam ove tvije komentare ali nazalost mnogo imalo da se pise za ove LOPOVE kojih nazalost ima premnogo nego doci ce vrijeme da ih prozovemo kad padnu sa vlasti fasisti idako se i ovaj poltrnski narod jednom osvijesti i olovkom zaokruzi prave ljude.
07.04.2018 12:41
Dosta ga je bilo!
Dosta ga je bilo!: Niko,sem vas ne moze saznati koga cete 15aprila zaokruziti!!!!! Radim u luku i morao sam dati potpis za Milovu presjednicku kandidaturu. Medutim, ne pada mi na um da ga 15 aprila zaokruzim! DOSTA GA JE BILO!!!!!
07.04.2018 13:11
Đoko Popratnice
Đoko Popratnice: Za GLUHODOLjANIN: Najveći problem naše Opštine je taj što su do para došli klošari i kriminalci i sada su oni ugledni građani našeg Bara. A to su budale koje ne znaju da se potpišu. E sad oće li pasti njihov idejni vođa i idol pa svi zajedno u Spuž pizanje je sada. Narod je sluđen i primoran da se poltroniše ovakvim kretenima i pljačkašima Bara i barskih plaža, preduzeća, hotela i sada Luke. Draginji ne možemo vjerovati, jer je nekako sva izvještačena, a još kad se mi iz Primorke šetimo tate Vasa i mame srbijanke, plus Velja, njegove ćerke, Drecuna i ostalih. Valjda će jednom posjetiti Bjelopavliće i napuniti ograđeni lokal.
07.04.2018 14:06
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar