Ћирилица Latinica
09.11.2020.
Politika

Vučurović: Što prije da demontiramo režim i DPS fašizam

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Povodom jučerašnjeg hapšenja paroha barskog Jovana Plamenca i njegovog sina Krsta, oglasio se i poslanik DF-a i član Predsjedništva Nove srpske demokratije Jovan Vučurović.

Njegovu izjavu prenosimo integralno...

* * * * * *

Očigledno je da montenegrinski fašizam DPS-a i Mila Đukanovića ne miruje, da se kroz izazivanje incidenata, poput ovoga u Crmnici, a i nekih prethodnih, pokušava mobilisati i iznova ugroziti Crnu Goru, kao što je decenijama radio na tome da se odreknemo tradicije, predaka, Srbije, Rusije... Poruke ludila i mržnje, kakve je juče poslala poslanica DPS, povodom događaja u Brčelima, ukazuju na koji način se ta zločinačka organizacija želi vratiti na scenu i na svima nama je da taj scenario spriječimo. 

Obratimo pažnju na to da su ponovo na djelu  udružene poluge bivšeg režima- tužilaštvo, policija i plaćenici po udbaškim medijima, koji su brutalno atakovali na potpuno nevine ljude, sveštenika Jovana Plamenca i njegovog sina. Ovaj događaj  nam jasno govori da nema čekanja, da nova vlast mora odmah udariti po tim punktovima bivšeg režima, ako želimo da se ova zemlja u potpunosti oslobodi diktature, a posebno ako želimo da uništimo ideologiju Sekule Drljevića koja i dalje prijeti Crnoj Gori.

Nema tu mnogo filozofije, samo je potrebna volja da se pod hitno razbije ta nakazna ideologija, da se marginalizuje i uruši DPS i zakonski odstrani kompletna političko-mafijaška hobotnica koja je decenijama pljačkala narod i držala Crnu Goru u ropstvu. Ako želimo da Crna Gora krene naprijed, DPS mora biti potpuno marginalizovan, a prema njemu se mora primijeniti zakon kao i prema svakoj drugoj kriminalnoj i zločinačkoj organizaciji, inače ćemo svako malo imati opstrukcije, incidente, prijetnje.

 Mi ćemo aktivno raditi na tome da se DPS-u više ne dozvoli bilo kakva prilika da stane na noge, a pomno ćemo pratiti i poteze vlade na demontaži bivšeg režima i reagovati ako vidimo kolebanje u toj borbi.

Komentari
Za jovana v
Za jovana v: Sto ces sa "NAMA" sto glasamo DPS, da nam zabranis da mislimo "drugacije" od vas DF, ili ces da nas pohapsite!!!??? Zivio nama MILO i montenegro & CRNA GORA 🇲🇪🇲🇪🇲🇪!!! Srbijom dalje 🤚🤚🤚od nas, gdje god ste "zamutili" kavgu lose ste prosli!!! Tudje necemo nase ne damo!!! 🇲🇪💓🇲🇪💓🇲🇪💓🇲🇪💓ZAUVJEK ✌️ ✌️ ✌️ ✌️ ✌️
09.11.2020 18:20
Vasilije
Vasilije: Vrijeme progona je proslost. Pa osim ovog casnog svestenika i sina mu a u Rumuniji za toliko 1.000 ode u zatvor. Niko u CG vise ne vjeruje u Monako i Svedsku i majbahe u Jami. Da mi je bar da vidim Branka (najuspjesnijeg komunistickog direktora i da se bar ismijemo posteno)!Sto sad Bosnjak kaze za Meda?Ako ikako mozes bjezi jadnice i Ti negdje!!!! Pogledaj namjere "boteksa"!?Bice dogodine "kuku nama milasu za tobom!
09.11.2020 18:35
Vasilije
Vasilije: Bez "najuspjesnijeg direktora komunizma "nije ubjedljiv Vucurovic
09.11.2020 18:51
Vucko
Vucko: Svastocinjo jedna. Makar nama sto te poznavamo nemoze prodsvati m... za bubrege.
09.11.2020 21:05
Demo
Demo: Splacino.
09.11.2020 21:42
Bogdan C
Bogdan C: Kako ste ih demontirali ,Vas nemože sklopiti ni sam Bog.
10.11.2020 21:17
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar