Ћирилица Latinica
24.02.2021.
Politika

Đeljošaj jači od države: Čekam Dritana i Zdravka, ni metka se ne plašim!

Autor: Redakcija 10 Ostavite komentar

Podgoričko Osnovno državno tužilaštvo ispitaće da li je predsjednik Opštine Tuzi, Nik Đeljošaj, izjavom da neće poštovati mjere za suzbijanje koronavirusa, počinio krivično djelo pozivanje na otpor.

 „Na ulazu u Tuzi biće postavljeni komunalni policajci koji nikome neće dozvoliti ulaz u tu opštinu i nećemo dozvoliti da se naši lokali zatvaraju kako je to naumila vlast“, izjavio je za „Borbu“, predsjednik najmlađe crnogorske opštine.

On je ponovio da neće ispoštovati preporuku Instituta za javno zdravlje po kojoj je i u Tuzima zabranjen rad ugostiteljskih objekata. Najnoviju odluku ocjenio je skandaloznom, jer, kako je kazao, direktno ugrožava interese svih građana Tuzi.

„Ovo je politička odmazda Vlade Crne Gore prema opštini Tuzi. Ovo je skadalozna odluka koju mi nećemo ispoštovati jer nije donešena u konsultacijama sa nama, a odnosi se direktno na nas. Pa neka dođe premijer Zdravko Krivokapić i Vlada da nas natjera na poštovanje ovih mjera“, kazao je između ostalog Đeljošaj.

On smatra da je jedina ispravna odluka u novonastaloj situaciji isključivo zabrana međugradskog prevoza.

„Po nalogu zamjenika rukovodioca Nikole Boričića, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je formiran krivični predmet povodom izjave predsjednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja, radi utvrđivanja postajanja osnova sumnje da je učinjeno krivično djelo pozivanje na otpor ili drugo za koje se goni po službenoj dužnosti. Predmet je dodijeljen u rad dežurnom državnom tužiocu“, saopštio je državni tužilac i portparol Vukas Radonjić, prenijele su „Vijesti“.

Đeljošaj je na ovu odluku, odgovorio da su ga “baš uplašili“.

“Opština Tuzi je u prvoj grupi i zelenoj zoni, odluka Vlade je politička i osveta prema opštini Tuzi zbog isticanja zastave Kosova i Albanije na zgradi opštine prije par dana”, naveo je on na Fejsbuk mreži.

Kako je dodao, nalogodovaci su Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović.

“Sve možete da uradite, i metak u nas, ali uplašiti i zaustaviti da se borimo protiv diskriminacije nećete moći. A Dritana jedva čekam da sretnem! P.S. Ubrzo ću saopštiti odluku o radnom vremenu ugostiteljskih objekata za sjutra”, poručio je Đeljošaj.

 

www.in4s.net 

Komentari
✌️✌️✌️✌️✌️
✌️✌️✌️✌️✌️: Bravo!!! Ovako treba protiv ove"nakaradne"politike!!! Toooo Djeljosaj, pokazi 🇲🇪kako se to radi!!! 👌👌👌
24.02.2021 23:22
Makron
Makron: Posteno od njega,postovali su mjere, zakljucali Tuzi prosle godine,disciplinovaniji su bili od svih nas! Sada je u zelenoj zoni, treba realan biti!
24.02.2021 23:24
Dzoni
Dzoni: Tebe u aps sipraru
24.02.2021 23:24
rolls royce
rolls royce: Kad su litijama rušili Mila, nije smetala korona.Sada bi krivično gonili Đelošaja, optuživši ga za otpor i nepoštovanje mjera koje se nisu poštovale dok su đogirali ulicama.
25.02.2021 00:06
ibro
ibro: zajeban ovaj malji ali dritan ce ga umiriti ka ljora
25.02.2021 07:05
Mitar
Mitar: Savij glavudzu olosu ima da postujes sveee
25.02.2021 11:30
Dino za Rollsa
Dino za Rollsa: Kad je Krapovic,kao,zatvorio ulicu u Bd,Katnic ga je odma procesuirao. A oce li ovog sto poziva na ustanak? Kako si nerealan uvijek bio
25.02.2021 16:27
SRECA
SRECA: KAKO ne Djeljosaju HOCES DRZAVU U DRZAVI. E NECE MOCI OVO JE CRNA GORA!!!
25.02.2021 16:32
rolls royce
rolls royce: Za Dina:Ja nerealan!?Previše si se uživio u travesticiju!Budi ono što jesi.
25.02.2021 20:57
Saša Đurišić
Saša Đurišić: Gospodine Đeljošaj,Vas treba pod hitno zatvoriti na 72 sata da se malo ohladite .P.S fukaro jedna , brukaš dobre ljude Albance i sve Tuzane
27.02.2021 04:05
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar