Ћирилица Latinica
06.06.2019.
Naslovna

Renovirana "IDEA" u Makedonskom pripremila poklone za potrošače

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Sve svoje potrošače u Baru, IDEA je danas obradovala modernijim ambijentom i prijatnijom kupovinom u svojoj prodavnici na adresi Rista Lekića I 32- Makedonsko naselje. U renoviranoj IDEI potrošače očekuje preuređen i moderan enterijer, proširen asortiman i uvijek kvalitetna i brza usluga.

Kako je iz te kompanije saopšteno, kao dobar komšija, IDEA je za vjerne potrošače pripremila poklone i iznenađenja tokom prva tri dana otvaranja renovirane prodavnice.

Na dan otvaranja, prvih 500 potrošača očekuje poklon, a svakog stotog potrošača gratis kupovina. Potrošači će uživati u degustaciji proizvoda iz linije "Ukusi kraja moga". Mališani će dan provesti uz Kodija koji će dijeliti balone, dok će Super Kartičari biti nagrađeni trostrukim bodovima.

U ponudi su se već prvog dana izdvojila svježa odjeljenja: pekara, mesara i sektor povrća i voća, ali i široka ponuda proizvoda iz svakodnevne korpe. Ako danas ne budete u prilici da posjetite renoviranu prodavnicu i uživate u poklonima i povoljnostima, to možete učiniti i u naredna dva dana.

U petak, 07. juna potrošači uz račun od preko 10 evra, dobijaju srećku zahvaljujući kojoj mogu da osvoje vrijedne poklone. Potrošače koji svoju trgovinu obave uz Super Karticu, u subotu 08. juna IDEA će nagraditi trostrukim bodovima.

IDEA nastavlja da svojim komšijama u Makedonskom naselju pruži najbolju uslugu i to 24 časa dnevno, saopšteno je iz kompanije.

Komentari
Robin hud
Robin hud: Sta se desava sa ovim Srpsko Crkovnim portal om nesto niste u formi ili tugujete zbog ove petarde u ukraini I Noleta ili ste slabo placeni pa vam seneradi.
09.06.2019 10:02
đole
đole: Robin hud: ajde budalo ne glibaj ovi portal. Ko sad ođe priča o tome o čemu ti trabunjaš?
11.06.2019 07:08
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar