Ћирилица Latinica
01.05.2017.
Sport

BRUKA: Navijači Mornara izbačeni sa utakmice zbog parola protiv NATO i EU

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Izbacivanje navijača Mornara sa košarkaške utakmice Mornar – Budućnost, samo zato što su istakli transparente sa sadržajem kojim se demonstrira opredjeljenje omladine i građana Bara protiv ulaska Crne Gore u NATO, sraman je, nedemokratski i kukavički čin policije i režima koji suprotno volji naroda uvodi zemlju u zločinačku i nama dželatsku i okupatorsku vojnu alijansu“ – saopšteno je jutros iz OO Nove srpke demokratije Bar, povodom incidenta koji se sinoć desio u Sportskoj dvorani „Topolica“. 

Pripadnici barske policije izbacili su iz sale "Topolica" najvatrenije navijače KK Mornar zbog isticanja parola na kojima je pisalo "Ne u NATO" i "Ne u EU". 

Igrao se drugi minut četvrte utakmice finalne serije košarkaškog prvenstva Crne Gore, kada su navijači istakli transparente, nakon čega su reagovali iz policje i ispraznili taj dio tribina. 

Iz OO NSD kažu da je „jadan i žalostan odnos režima prema neistomišljenicima u Baru i Crnoj Gori, a ti neistomišljenici su ubjedljiva većina građana“. 

„Otpor će svakog dana biti sve snažniji. Ovaj narod nijesu uništili ni Austrougari, ni Njemci, niti Italijani, a ni Osmanlije pod čijom smo okupacijom bili pet vjekova, pa neće ni ovi okupatori kojima bez imalo stida ova veleizdajnička, drljevićevska i profašistička vlast trči u zagrljaj“ – navedeno je u saopštenju OO NSD, uz ocjenu da će crnogorski izdajnici na kraju proći kako su prolazili i njihovi uzori iz prošlosti. 

Inače, i bez podrške najvjernijih navijača, Mornar je sinoć deklasirao podgoričku Budućnost (82:66) i izborio majstoricu.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar