Ћирилица Latinica
02.11.2021.
Sport

Džejkob Pulen: Rastanak sa Mornarom kao raskid sa djevojkom

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Nekadašnji igrač KK Mornar, Džejkob Pulen, u razgovoru za bh portal BH portal Meridianbetsport.ba govorio je i o prošloj sezoni kao i danima provedenim u Baru.

Bila je to sezona za pamćenje Mornara, kada su pod vođstvom Mihaila Pavićevića ostvarili najbolji rezultat u klupskoj istoriji.

Ubrzo je došlo do prekida saradnje između Pulena i Mornara, a ovaj sjajni igrač objašnjava i šta je tome bio uzrok.

“Iz Mornara nosim dobro iskustvo, bilo mi je veoma lijepo i igrao sam odlično, kao i cijela ekipa. Tu su između ostalih bili Derek Nidam, Ajzea Vajthed, Keni Gejbrijel i Tejlor Smit, imali smo veoma dobar tim i da se nisam povrijedio, mislim da bi nam sezona bila još bolja, vjerujem da bismo u Evrokupu ušli u top8, a u ABA ligi bismo vjerovatno obezbijedili bolji plasman pred plej-of. Pajo je odličan trener, razlikuje se od ostalih. Drugačije je kada vodite klub sa bratom jer nema šefova, direktora, generalnih menadžera i slično, tako da je Mihailo bio u poziciji da radi ono što je želio i zamislio. Biće po njegovom ili nikako, to je nešto sa čim se morate izboriti kada nastupate za tim iz Bara. Nažalost, za mene se završilo ovom drugom opcijom” – rekao je Džejkob za Meridianbetsport.ba

U ranijem intervjuu za MeridianSport BH, Pavićević je Amerikanca opisao kao vrhunskog napadača koji nije do kraja ispunio svoj potencijal i ne ulaže maksimalan trud u odbrambene zadatke. Pulen je i na to imao spreman odgovor.

“Nikada mi to nije kazao u lice. Znate kako stvari funkcionišu, kada prekinete sa djevojkom, uvijek možete reći: Eh, mogla je bolje kuvati, mogla je bolje raditi ovo ili ono. Dok sam igrao tamo, konstantno sam čuvao najbolje protivničke igrače, asistirao i postizao najviše poena, radio sam sve što sam mogao da učinim tim boljim. Kada sam se povrijedio, moj izostanak se evidentno osjetio, tako da mi njegovi komentari ne smetaju jer sam profesionalac. To je jednostavno nešto što on kao trener mora da kaže kada dođe do prekida saradnje sa nekim. Ako pogledate naše utakmice, shvatićete koliko sam bio važan za tu ekipu. Nemam ništa negativno za reći o Paji, bilo mi je vrhunski u Baru, pobjeđivali smo i zahvalan sam na prilici koju sam dobio”, izjavio je Džejkob Pulen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://meridianbetsport.ba 

Komentari
Miro
Miro: Nema šverca,stao šverc,nema ni crnaca,a nema ni rezultata.....propalo se
02.11.2021 15:37
MILOŠ
MILOŠ : Niđe nije uzimao para kao u Mornar...
02.11.2021 17:22
Za MILOŠ:
Za MILOŠ:: Jesi li ga ti isplaćivao pa znaš koliko je uzeo para 🤣🤣🤣
02.11.2021 19:54
Nikola
Nikola: Zna cjeli Bar koliko su para bacili Đoko i Spičo na Pulena i ostale igrače. Dosta je više iživljavanja!!!
02.11.2021 20:21
BANANA MEN
BANANA MEN: Sta napravi crni Dritane rasturi nam barski ponos ili barsko zlato .Nema banana nema crnaca nema rezultata slaba im plata.
03.11.2021 00:37
Nole
Nole: Najbolji igrač koji je igrao za Mornar.
03.11.2021 11:07
Za Pulena
Za Pulena : Ti druže kao da si bio u vezi sa Đokom, Pajom i Spičom 🤪
03.11.2021 11:12
Ramzes III
Ramzes III: Kad je pokupio to brdo para onda su se šetili u Mornaru, da ga dobro ispljuju.Do tada je bio on i svi ostali fantastični momci i košarkaši.Na kraju ih je vlasnik ispljuvao na velika zvona u jednom intervjuu.To je naša stvarnost, pljuvanje, uvlačenje, laganje, ali se pojavi Dritko i sad je tu Grigorije, i ostali Grigoriji.Ako nastavi mladi trener Milović da vodi ekipu imamo šanse za opstanak u suprotnom biće ona pjesma bilo je to u jednoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu...Tužno, ali dok je trajalo bilo je lijepo.
03.11.2021 12:47
Burtaiši
Burtaiši: Koliko god tvoj odlazak dragi Dzejkobe oslabio Mornar toliko bi ga oporavio odlazak Mihaila i Draga. Došlo bi do pozitivne energije među igračima a i klupa bi ljepša vizuelno bila. Plus što bi dobili izvjestan broj potencijalnih navijača. Mihailo sve nervira godinama, a Dragu tu mjesto nikad nije ni bilo.
04.11.2021 20:30
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar