Ћирилица Latinica
31.07.2019.
Sport

Euforija zbog pojačanja u KK Mornar: "Ima li ko jači? "

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Naredna sezona u ABA ligi mogla bi biti najbolja u istoriji takmičenja.

Osim Crvene zvezde i Partizana, brojna i to vrlo kvalitetna i zvučna pojačanja doveli su novi klub Olimpija Cedevita, Budućnost, te Mornar iz Bara.

Upravo su Barani pod posebnom lupom jer su doveli čak osmoricu igrača, među kojima su i Milko Bjelica, Derek Nidam, Džejkom Pulen, Mirza Begić, Damir Markota…

Rukovodstvo barskog kluba ne krije visoke ambicije. Stoga su i na svom Tviter profilu upitali konkurenciju: „Ima li ko jači?“, prenosi B92.

„Zadovoljni smo, odradili smo i te kako dobar posao. Mislim da smo doveli sve provjerene igrače, za razliku od prošle sezone, kada smo otišli u potpuno drugi smjer, dovođenjem dosta mladih igrača, prije svega Amerikanaca, što se pokazao kao mač sa dvije oštrice.

A u našem slučaju je to bila tupa strana oštrice. To nas je zamalo koštalo ispadanja iz ABA lige. Ne mogu da garantujem da ćemo da budemo među četiri, ali će svi protivnici imati problema sa nama, od prvog do posljednjeg“, rekao je nedavno predsjednik Mornara Đorđije Pavićević, prenosi portal IN4S.

 

Komentari
Beljo
Beljo: Ne neboj se dok je ovih Medovih faktura, ali nije svačija gorela do zore. Je.. te Bog, đe to ima šef policije u društvu fakturiste.
31.07.2019 18:26
Saša
Saša: Fakturista ćera svoje i u tome uspjeva i glava mu je sve veća
04.08.2019 10:17
barsko dete
barsko dete: J... la vas košarka u du... Pola Crne Gore nema ljeba da jede, a vi je pljačkate i igrate nekakvu košarku. Recite više od kojih para i čijih parase dovode ovoliki igrači. Đe su barska đeca ?
05.08.2019 14:15
Za. Barsko dete
Za. Barsko dete: Bogami si u pravu ima ovde posla za inspekciju, policiju, tuzilastvo ali vrana vrani oci ne vadi. Obrni okreni mi smo nagrabusili a i nismo kolko cemo jer njima su apetiti sve veci i veci ne mislim samo na ove nase nego uopsteno na sve koji vole da se igraju na racun gradjana.
06.08.2019 14:55
milivoje vatrogasac
milivoje vatrogasac: Nikako da saznamo kojim se biznisom bavi presednik mornara kad ima 3 meleona za ova pojačanja? evo čekamo da saznamo.
10.08.2019 09:31
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar