Ћирилица Latinica
16.09.2021.
Sport

Kik - boks šampion Balkana na prijemu kod predsjednice SO Bar

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Nastavljajući dobru tradiciju otvorenosti lokalne uprave ka uspješnim sportistima sa područja opštine Bar, predsjednica SO mr Milena Božović upriličila je prijem za Sutomoranina Nikolu Jovetića, reprezentativca Crne Gore i šampiona Balkana u kik-boksu, a prijemu je prisustvovao i njegov trener, trofejni kik – bokser Ivan Strugar.

Jovetić je upoznao predsjednicu sa dosadašnjim radom i sportskim dostignućima, ističući da je titula najboljeg kik–boksera na Balkanu rezultat velikog truda, zalaganja i odricanja, u čemu je imao veliku podršku porodice i trenera.

Strugar je istakao da je talentovani Jovetić, osim titule prvaka Balkana u disciplini lou–kik do 63,5 kg u kategoriji mlađih juniora, zavrijedio i laskavo zvanje najboljeg juniora na prvenstvu, koje se održalo u Skoplju.

On je ovom prilikom u prvi plan stavio zrelost i ozbiljan pristup radu svog takmičara a zatim iskazao sigurnost da je pred Jovetićem blistava sportska karijera-dodali su iz SO Bar.

Predsjednica SO Božović, sagledavajući sve dosadašnje uspješne primjere mladih sportista sa područja opštine sa kojima se do sada susrela, konstatovala je da je Bar zaista plodno tlo za sportski razvoj mladih, te Jovetiću poželjela puno uspjeha u ringu i da spreman dočeka Evropsko prvenstvo za kadete i juniore koje će se održati u Budvi od 5. do 13. novembra, sa željom da se vrati sa odličjem.

Jovetić i Strugar su zahvalili predsjednici na ugodnom prijemu i prilici da sa njihovim rezultatima upoznaju javnost, te obećali da će nastaviti predan i marljiv rad sa željom za novim uspjesima.

Komentari
Cvetanka
Cvetanka: Bravo Nikola ! Ponos Crne Gore.
17.09.2021 12:44
CG.MONTENEGRO 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪
CG.MONTENEGRO 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪: Dobar si bravo dabogda postizao rezultate kao trener samo imam jednu milbu nemoj da Ivan utice na tebe pa da izlazis ogrnut srpskom zastavom ipak za sad ti predstavljas Crnu goru a niko ti ne brani da budes srbin ali nije lijepo da jedna drzava stoji iza tebe a da ti reklamiras drugu drzavu ko sto je radio veliki sampion Ivan.Pozdrav za obojicu
18.09.2021 20:28
Za CG MONTENEGRO
Za CG MONTENEGRO: Ova drzava moj prijatelju nije stajala ni iza Ivana ni iza nikoga ko nije bio politicki podoban! Svi ti momci su se sami mucili borili i snalazili dok su petorazredni sportisti uzimali pare samo zato sto su bili dio partije..
27.09.2021 11:40
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar