Ћирилица Latinica
20.10.2021.
Sport

Nova žetva medalja mladih članova džiju-džicu kluba Mornar

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Na VII "Istočno Sarajevo OPEN džiju - džicu turniru" učestvovalo je preko 350 takmičara iz 8 zemalja regiona. Pored bivših SFRJ članica tu su još bili sportisti iz Bugarske i Mađarske.

Ekipa barskog Mornara je brojala 8 takmičara koji su osvojili ukupno 11 medalja i to 5 zlatnih 4 srebrne i 2 bronzane.
Balša Đurišić osvojio je dvije zlatne i pehar za najboljeg takmičara u U14 kategoriji. Elena Stojanović je osvojila zlatnu u U16 i srebrnu u U18.
Savo Jaredić, srebrna u U21 i srebrna Jadranska liga.

Lara Kovačević, srebrna u U10, jedna od najmlađih takmičarki i velika nada ovog sporta. Kristina Radosavović posle duže vremenske pauze zbog povrede je uzela zlatnu u U18 i pokazala da je definitivno jedna od najboljih takmičarki barskog kluba. Andrija Golić, U14 bronza i U16 zlato.
Alija Bugari, U14 bronza. Aleksandar Kovačević nije imao sportske sreće ali je kod njega primijećen veliki napredak i u budućnosti se očekuju dobri rezultati i medalje.

Naše sportiste na ovom takmičenju predvodio je trener Srđan Stojanović i ekipu doveo do 7. mjesta u ukupnom plasmanu na takmičenju na kojem je učestvovao 21 klub.

"Ponosni smo na našu djecu i sigurni da smo na pravom putu da ih usmjerimo da postanu dobri sportisti i još bolji ljudi", saopštavaju izdžiju - džicu kluba "Mornar" Bar.

Komentari
....
....: BRAVO! SAMO NAPRIJED !
20.10.2021 09:55
Sarajlija
Sarajlija: Dje bjese to istocno sarajevo pitam radi komsije.
20.10.2021 11:04
SARAJEVO 84
SARAJEVO 84: Srbadija i srpski svet ne miruje prekrajaju se teritorije mijenjaju imena gradova velicaju ratni zlocinci genocidna republika zvana sumska vam je za ponos cega se pametni stide budale se ponose.Pozdrav i sve cestitke za ekipu Barskog Mornara na osvojenim medaljama.
24.10.2021 08:38
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar