Ћирилица Latinica
06.03.2020.
Sport

Odličan start rukometaša iz Bara: Čejović briljira u Grčkoj

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Juniorski reprezentativac Crne Gore, Balša Čejović, pruža odlične partije u dresu grčkog rukometnog kluba AC PAOK. Dvadesetogodišnji Baranin, kojem je ovo prva sezona u solunskom klubu, ističe da su najteže utakmice bile protiv atinskih klubova AEK i Olimpijakosa.

Na utakmici protiv AEK-a, Čejović je postigao četiri pogotka i odigrao efikasnu odbranu, dok je protiv Olimpijakosa sa krila dao pet golova.

„Borili smo se do zadnjeg trenutka. Igrali smo protiv veoma dobrih ekipa i pružali svoj maksimum u toku svih 60 minuta. Treba da učimo iz svojih grešaka i da ih ne ponovimo u narednim mečevima“, kazao je Čejović za PAOK-ovu press službu.

U toku je Prva grčka liga, a u večerašnjem meču je protiv AC PAOK-a, ubjedljivija bila Pileja sa 27:25 , iako su nakon prvog poluvremena tri gola više imali rukometaši PAOK-a (11:14). Najbolji strijelac utakmice bio je lijevi bek PAOK-a , Palaskas sa devet pogodaka.

„Očekivali smo pobjedu, međutim znali smo da će ovo biti težak meč, nažalost ispustili smo dva boda“, kazao je Čejović čiji su kvalitet igre primjetili grčki mediji.

Podsjećamo da je juniorski reprezentativac Crne Gore prve rukometne korake napravio u barskom “Sedmercu” , a nakon gašenja kluba, usavršavao se u “Mornaru 7”. Proglašen je za perspektivnog sportistu grada Bara 2017. godine, a prelazak iz matičnog Mornara u PAOK omogućio mu je da igra prvu grčku ligu i kup.

Đorđe Đukić

Komentari
🇲🇪
🇲🇪: Srecno! Igrao dabogda jednoga dana i ZA CRNU GORU & MONTENEGRO 😇😇🙏🙏👋👋
06.03.2020 17:42
STOJA
STOJA: Svaka cast momce ,citam neki komentar da dodjes jednog dana da igras za Crnu Gori nikad to nemoj napraviti sto ti ja zlo mislim. Ovamo samo mozes da propadnes nastavi da igras djesi i ne misli Veliki pozdrav.
07.03.2020 21:00
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar