Ћирилица Latinica
25.09.2019.
Sport

Pavićević: Daleko smo od takmičarske forme

Autor: Redakcija 34 Ostavite komentar

Mihailo Pavićević, šef struke barskog ABA ligaša priznao je uoči odlaska ekipe u Lisabon da se u poslednjim pripremnim utakmicama njegovih izabranika protiv Budućnosti potvrdilo da je tim daleko od prave takmičarske forme.

Onje objasnio da je to posledica činjenice da ekipa nije još uvijek u kompletnom sastavu odradila nijedan trening što zbog odustva reprezentativaca što zbog problema sa povredama, prenosi portal "Mondo".

“Nadam se da će igrači shvatiti da nam je ovo sada najbitnija utakmica jer od nje zavisi da li emo igrati u glavnoj fazi FIBA lige šampiona. Sve što bude kasnije dolazilo, dočekaćemo u boljoj formi ali u ovom trenutku nam je vrijeme najveći protivnik. Zato je potrebno da sada zbijemo redove i pravom energijom kompezujemo pomenute hendikepe”, rekao je uoči odlaska u Lisabon trener Mornara.

 

Komentari
Hanka
Hanka: Zašto tri prsta?
25.09.2019 09:50
Mišo
Mišo: S tobom će ekipa biti daleko od takmičarske forme i u januaru.Mislim da je vrijeme da kreneš put kuće.
25.09.2019 09:51
Božo
Božo: Stavi igračima žute kravate pa je uspjeh zagarantiran.Ćai
25.09.2019 16:33
Kaco
Kaco: Svaka čast ovim dobročiniteljima.Pravi su stručnjaci “za sve”
25.09.2019 16:35
BANJO
BANJO: ZATO STO JE SRBIN,HANKA!!!ETO ZASTO!PAJO ,ZNAM TE DOBRO,DRUZE.RAZOCARAJ OVE KOJI TI NE ZELE DOBRO. ZNAM DA MOZES I ZNAS!NATEMPIRAT CES TI FORMU ,KAD SE NAJMANJE BUDU NADALI.TI SI BORAC ,KAKVIH MALO IMA.STO TE VISE CACKAJU,TI SI SVE JACI.TAKO CE I BITI.POZDRAV SKOLSKI!!!
25.09.2019 18:48
Hasan
Hasan: Hanka debilu, sut za 3 poena. A ti vidi odkle su ti korijeni pa i ti digni tri prsta ili digni noge😄
25.09.2019 22:00
Pop Dukljanin
Pop Dukljanin: za Hasana: tačno je to što ti tvdiš Haso, ali je i druga istina u ta tri prsta.Pavićevići su SRBSKA porodica, samo što pomažu Baru i Crnoj Gori, da se košarka uzdigne na jedan visoki nivo.Naravno, pri tome oštete budžet Crne Gore za oko 100 meleona, ali koga to boli k... Idemo braćo Srbi.
26.09.2019 12:40
Za Hanku
Za Hanku: Poturice i tvoji su bili Srbi dok se ne poturcise!
26.09.2019 13:58
Muti
Muti: Maknite te punoglavce da ih ne gledamo pa će nam biti lakše.
27.09.2019 05:15
Roky Balboa
Roky Balboa: A što sad ne pričate ništa kad je Pajo sinoć razbio Benfiku. Jes da nije igrao Žoao Pinto i Ronaldo za Benfiku, ali je pobjeda zaslužena.
27.09.2019 12:58
😭👁️😭
😭👁️😭: Zamislite molim vas pa i ovaj Banjo je isao u skolu. Pitah za tebe u Taj maut jeli to tacno tu poce sprdnja neko kaze vise oko skole zamlata duduk dobar za sprdnju i onda mi bi krivo sto sam uopste pitao J.... Te Pajo. Trojka🖕🖕🖕
27.09.2019 16:47
BANJO
BANJO: Za nepotpisanog skota,JADO OD JADA.ZA TEBE SAM DR .SMETAJU TI TRI PRSTA,A ZBOG TOGA I TRICA.ZIVJET CE I JEDNO I DRUGO,NA TVOJU ZALOST.TI SI ONAJ STO BLATI POSTENOG TAHIRA ALIBASICA.NJEGA JE NAGRADIO MITROPOLIT AMFILOHIJE,A TEBE CE OVAJ GORE PO ZASLUZI,ZA ISKAZANJU MRZNJU PREMA SRBIMA ,PRAVOSLAVLJU I EVO SAD ,PRIPADNIKU TVOJE VJERE,TAHIRU ALIBASICU.STIDI SE LJAPO!!!
27.09.2019 20:42
Vladimir
Vladimir: Da pocnem tvoim recnikom mada to nije moj nivo ali kad se mora. Za potpisanog skota Banja. Tacno je samo da se nisam potpisao zar je to mnogo vazno. Sve ostalo su tvoje fantazije kao po obicaju. Prvo neznam ko ti je taj Tahir i odakle ti ideja da me on interesuje da bih ga komentarisao. Ja uzivam kad se ti palis ko hepi kocka nas nekolicina smo penicilin za tebe. Da si pravi veliko srbin ti bi bio u Grbalj na docek Irineja a ne da ovdje palamudis i vrijedjas koga stignes u pamet se Ljapo.
27.09.2019 23:06
BANJO
BANJO: Za ljapu vladimira,OLOSU ,STO PJENIS.PROCITAN SI.TONES ,A NE VIDIS.JA SAM BIO U GRBLJU,ALI TE NE VIDJEH TAMO.BILO JE VELICANSTVENO.NEMA SILA KOJAOZE UGASIT MCP.PLACI BIJEDO LJUDSKA.VESELI SE CG,DOSAO NAM PATRIJARH.DUSMANI,DUSMANIMOZETE SAMO DA MRZITE I NISTA VISE.IIIIP"vladimire".
28.09.2019 15:47
Vladimir
Vladimir: Neka si bio u Grbalj medju te cetnike i pocetnike da vidis irineja jer ce te vise zelja bit da ga vidis jer evo sad je bio poslije 23 godine tako da ce doci opet2043 a do tada ko ziv ko mrtav. Ja idem tamo dje su Milas i Miras a ti pukni od zavisti a uskoro ces i ti morati kad milas sprovede ovaj zakon ili ces ici kod patrijaha na Vracar. E moj TITO da mozes vidijeti sta rade popovi po zemlji Srbiji i povremeno po Crnoj gori dis se TITO puni prdekane da i nama bez njih svane.pozdrav za LJAPU OD COVJEKA. Da je vjecna CG. OJ HA🇲🇪🇲🇪👆👆✌️✌️.
28.09.2019 23:59
Мирис Тамјана
Мирис Тамјана: Владимире, која си ти сплачина то је страшно. Ај сад по дневницу у Удбу
29.09.2019 00:01
Miris Ljiljana
Miris Ljiljana: Zlo govedo dovijeka june.
29.09.2019 00:14
PG-BG
PG-BG: Za Vladimira nesretnoga@Repo bez korijena,nesrećo od nesreće pa da ista ljudsko imaš sramota bi te bilo sto se zoveš Vladimir. Raspitaj se Vladimire da nijesi kakav Mehmed,da te nijesu zamijenili nesretniče u bolnici jer jedan Vladimir osim ako nije budala ne razmišlja kao ti.
29.09.2019 16:34
BANJO
BANJO: Za vladimira bolesnoga,ALBANCI ZOVU VLADIMIR,KATRCOLE.SLUSAJ KATRCOLE,BIJEDO LJUDSKA,MOZES DA MEMECES ,KOLIKO HOCES.BICE TE VOLJA DA UDJES U NASE HRAMOVE,SA TVOJOM SVITOM.IMA NESTO VAZNIJE OD ZIVOTA ,POSLIJE PORODICE,A TO JE CRKVA.NADAM SE TA CE TO SHVATITI I DRUGA STRANA.BOLJE JE TAKO ,VJERUJ MI.IMAM JEDAN STARI VELIKI SUNCOBRAN,MOZDA 12KVADRATA.POKLONIT CU VAM GA PUNIM SRCEM,POD USLOVOM DA GA POPUNITE.VI STE SPRDNJA CG.I NA KRAJU UZMI BENSEDIN I PRAVAC KREVET.EVO SRBA NA KROVU EVROPE.MUSKARCI ZENE ,PRVACI EVROPE.ZIVJELI BRACO.BROJCANO MALI,SPORTSKI GENIJALCI.
29.09.2019 20:31
Za neznanog junaka
Za neznanog junaka: Jeli splacino od (ne) covjeka sto ne stavi ime da vidimo to tvoje kad ti vec moje ne odgovara. Tebe su vrane mozak popile ako si ga uopste i imao i onda balezgas po ovom portalu. Znas Vlajko gedzovanu nemoj biti siguran da i ti nisi mozda Mujo ili Haso 500 godina je veliko razdoblje ko ce znati ko je ciju babu prislanjao uz tarabu mada smo mi pravi Crnogorci mnogo sigurniji od vas gedzovana u svoja imena. Da je vjecna CG EVIVA EVIVA umrite zlotvori. 🇲🇪🇲🇪👆👆
29.09.2019 20:34
Božo&Kaco
Božo&Kaco: Ostavi Vladimira na miru.On je institucija za tebe nesretniče
30.09.2019 06:50
Duty
Duty: Maknute nam ovog ljepotana iz videokruga.Slabo mi je čim vidim ovog iskusnog stručnjaka za fakture.
30.09.2019 07:17
Montenegrin
Montenegrin: Banjo ne talasaj mnogo uskoro ce svi ti hramovi biti nasi a ti sa tvoim istomislenicima pravac Srbija. Ovdje cemo mi vrsiti kontrolu ko moze ko nemoze za Srbe i Crnogorce uvijek ce biti mjesta a za veliko srbe posrbice i CG izdaice tesko na ledinu ispod onog tvog suncobrana😎😜.
30.09.2019 18:23
BANJO
BANJO: AJTE BRAVI ,ODMARAJTE.OPRASE VAS ,BEZ VODE I SAPUNA.AJTE JUNACI,UPRITE,AKO VI BASTA.MENE SU PRAVILI SRBI.SA DVA METRA VISINE ,TURCI NIJESU SIGURNO,A BI SE VIDITE IZMEDJU SEBE.NESTO VAS NEMA NA VIDIKU.A POSTO IM I NAGINJETE,BOLJE SE NE MUCITE,NO U NJIHOVU BOGOMOLJU.OLOSI U RUPU.
30.09.2019 19:55
Za. Buzdovana
Za. Buzdovana: Mozes li ti Tovare topolicki bar jednom pogoditi temu. Ja u klin ti u plocu ja pisem jedno ti sasvim nesto deveto pa grom te ne gadjao avetnoga jesi li i jedan sastav u skolu napisao ili si samo prepisivao. U pravu su oni tvoji skolski iz Taj mauta. Ali dobro je sto se javljas i avetas mnogo je monotono kad te nema. Mnogo si brate nekulturan i vulgaran pa to sto mislis mozes i na mnogo bolji nacin saopstiti znas da i omladina cita ovaj portal kakav ce dojam steci citajuci tvoje komentare. Znas li Mrco da svaka bolijest dolazi kad je covjek mnogo nervozan zato smanji malo dozivljaje ne moras bit zaprska u svaku corbu citaj nesto setaj mani se corava posla nije te bog dao za pisanje i avetanje Tovare stari. Ajde odgovori ko je Marjan Mijajlovic da te vidim sveznalice. 👆😂✌️.
01.10.2019 00:06
BANJO
BANJO: TI NEKOME NESTO DA KAZES!!!???HAHAHA!!!NEPISMENI BRAVU.BOLIJEST!?MISLIO SAM PRIJE DA JE MOZDA GRESKA U KUCANJU,ALI SAD I DEFINITIVNO ,TI SI NEPISMEN I NEOBRAZOVAN,UZ TO I GLUP.E VIDIS,TO NE MOGU DA TI OPROSTIM.OVI STO SU PROVJERAVALI KVOC.INTELIGENCIJE I ZAKLJUCILI DA JE 86,PROSJEK ZA OVE KRAJEVE ,JA MISLIM DA TI NE HVATAS NI 76,STO JE NA NIVOU DEBILA.OPROSTI ,ALI ISKRENO TI KAZEM ,OD...I!!!!
01.10.2019 20:51
🇲🇪🇷🇸👆✌️
🇲🇪🇷🇸👆✌️: Ajde Hajvanu glupi ti pricas o intelegenciji glup si ko tocak od fapa ustvari ti si blesav i plus sizofrenicar neka ti je bog upomoc ali tesko da ima pomoci. Rekoh ti duduce bez nervoze bez vulgarnosti ne zbog tebe nego zbog ovog portala i citaoca. Ko je Marjan Mijajlovic odgovori LJAPO TOPLICKA MU MU MUTOVARE.
02.10.2019 10:38
BANJO
BANJO: Hahaha,VIDIS LI STO TI RADIM TOVARU!!!KAKO SE TI BRINES ZA CITAOCE PORTALA,A POSTO SU ONI VECINOM SRBI,BOJIM SE DA IM NE POZLI OD TVOG"BRATSKOG"ZAGRLJAJA.VUCIBATINO MUTAVA,AKO MISLIS SEBI DOBRO,UCUTI!VJERUJ TAD SI NAJMUDRIJI.MI SRBI SMO NEUNISTIVI.VRIJEME NAM JE SAVEZNIK.POSLIJE KISE,MORA I SUNCE SINUTI.TAD STE VI SRBOMRSCI U VLAZI.IZAGNJET CETE.NIJE HUMANO RECI,ALI NECEMO PLAKATI ZA VAMA.BICE USPOMENE NA NEKE JADOVE,KOJE JE MRZNJA SATRLA.BICE NAM SVEJEDNO,SA MALOM DOZOM ZALOSTI ,STO VAM NIJESMO POMOGLI.
02.10.2019 17:37
🇲🇪😎🇷🇸
🇲🇪😎🇷🇸: Sta radi ovaj usranko smrdljivi laje bre ko pasce. Gnjido od covjeka usljo useljavi ti nemozes nikoga uvrijedit jer su svi na ovom portalu shvatili kakva si ti splacina kazes vecinom ovaj portal citaju Srbi pa vidis li coro coravi kolko te ljudi podrzava pa svi su vidjeli kakva si ti budaletina pa ti si svojim komentarima pokvario rejting ovako dobrog portala bruko jedna avetna govedo. Neces u hotelSato neces na velja vrata dodji malo u Taj maut da nam razbijes monotoniju bravu. Kako te nije sramota uhvatio si se Srba pa kakav si ti jebeni Srbin a pises latinicom ti si kurac na biciklo sa slamenim sesirom. 🇲🇪🇷🇸✌️👆. THE END.
03.10.2019 00:19
BANJO
BANJO: TI BRINES O OVOM PORTALU,A KORISTIS NAJVULGARNIJE TERMINE,OLOSU.NIKADA NIJESAM BIO U TAJM AUTU,A U SATO ,POSLEDNJI PUT,KAD JE BIO HOTEL NIKSIC,PRIJE 30 G.NIKAKVOGS STRAHA NEMAM,A BIO BIH VOLJAN DA SE JA I TI ,NASAMO SRETEMO,NO AKO DALJE KRENEM,ZNAM DA MI PORTAL NECE OBJAVITI OVO PISANIJE.POKAZAO BIH TI RADO ,KO SAM JA .KAD BI ME VIDIO ,BIO BI BRZI OD BOLTA.KROZ ISTORIJU ,MOJI SU TAKVE NA BULJUKE RASTJERIVALI.FUKARO MRS U RUPU.JOS MALO CE I ZIMA.PA KAD SE PROBUDIS IZ SNA MEDVEDA,TAMO NA PROLJECE,JAVI SE,DA SE JOS MALO POSPRDAM S TOBOM,BALEGO.
03.10.2019 13:07
St. Bar
St. Bar: Alo Tovare nepismeni znas li da citas jel vidis da pise THE END Jesili corav dosta sam se stobom senlucio ali si postao dosadan samo vrtis jednu te istu pricu tako nezelim da ti dajem mogucnost da lajes po ovom sajtu treba odrzati nivo a stobom je to tesko zato prdonja bez prdnjave odjebi u kratkim skokovima. Saj si ga loma sipuracku. Cao Medjede nema vise.
03.10.2019 16:27
SUTOMORE
SUTOMORE: Citam kako se ovdje neki likovi cascavaju razno raznim pogrdnim imenima prosto da covjek nevjerije svojim ocima to sto cita. A prednjaci ovaj nazovi gospodin Banjo kome ovaj portal daje nezasluzeno mnogo prostora. Nije mi jasno odakle se on javlja da li iz Spuza ili nekog drugog grada ili drzave jer nemogu da vjerujem da nije nikad bio u Taj maut u Baru ili recimo u moje Sutomore u zadnjih 30 godina. Moj predlog za redakciju blokirajte ih dosta je bilo lajanja na zvijezde ima mnogo vaznijih tema i dilema fudbal kosarka atletika ali to njih neinteresuje zato predlazem da idu na ove proteste neka tamo arlaucu do mile volje a kako se iz prilozenog vidi jedan je srpski orijentisan a drugi crnogorski tamo oci povadili jedan drugom. Hvala na ustupljenom prostoru.
03.10.2019 21:22
BANJO
BANJO: Za SUTOMORE,KO JE SAD ,PA OVAJ!?DIJELIS PACKE,LIJEVO I DESNO,A USTVARI JA SAM TI CILJ.VOLJELI BI DA ME NEMA NA OVOM PORTALU,DA LAKSE PLJUVALI ,PO SVEMU SRPSKOM.BOLJE DA SE JAVIS D.SUKOVICU,JER STE ISTOMISLJENICI.NE MOZETE ME SAVLADATI VERBALNO,NI NA FIN ,NI NA GRUB NACIN I ONDA PLACETE.JA NE VRIJEDJAM NI JEDAN NAROD ,NI JEDNU VJERU,SAMO VAS POJEDINE,KOJI MIJENJATE NIKOVE,NIKOGOVICI.OTKRIJ LICE I NE IZIGRAVAJ MAJKU TEREZU,JER SI PROCITAN.
04.10.2019 07:40
BANJO
BANJO : Za st.Bar,MOJA JE ZADNJA,OLOSU.VOLJNO!ENDE.
04.10.2019 14:02
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar