Ћирилица Latinica
29.05.2018.
Sport

Pavićević: Imamo meč loptu, nećemo biti uličari kao podgorička publika

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Trener Mornara Mihailo Pavićević čestitao je sinoć ekipi Budućnosti na "zasluženoj pobjedi" u trećem meču finala plej-ofa za titulu 88:87.

"Oni su imali kontrolu, a mi u posljednjih pet minuta odigrali hazarderski. Pogodili smo neke šuteve, na kraju je Nidam promašio ono što je pogađao cijele godine. Naravno, ne zamjeram mu ništa", kazao je Pavićević za RTCG.

Mornar ima meč loptu za titulu pred svojim navijačima.

"Nadam se da će atmosfera biti korektna, sportska, da neće biti kao ovdje. Nadam se da će igrači i stručni štab Budućnosti uživati, a da neće biti izloženi uličarskom ponašanju, kakvo je  pokazala podgorička publika", kazao je Pavićević.

Komentari
List Crne Gore
List Crne Gore: Bravo Miko, ako dovedu autobuse iz "reprezentativne" PG, ponasanje ulicara ce se samo nastaviti i pripisati Baranima. Tesko pada kada klub iz manjeg grada i manjeg raspolaganja sa svim popratnim, bude ravan, a crnje i bolji od onog u koga su uprte oci micika u CG. No, iskustvo igraca i trenera Mika i Djoka pecatira rezultate. Neka neko ce pisati o danima KK" Mornar"-uspjeh za svo ovo vase vodjenje je vise nego za pohvalu! Cestitam!
30.05.2018 18:06
Gist
Gist: Za List Crne Gore: Ko ti je taj Miko oli mi reć? Ne misliš valjda na ovog goluba prevrtača, koji je oličenje primitivizma i poltronstva? Ovaj prepotentni nesrećnik, koji glumi trenera i kune se u Beograd i Srbiju. Nadam se da će braco uskoro pasti pa ćemo videti koga će ovaj kulturni trener trenirati. Budućnost je za vas institucija i trebaće još mnogo godina da prođe dokle nas stignete.
30.05.2018 23:56
Cz nego sto
Cz nego sto: Dva drps tima fuuuuj
31.05.2018 12:45
List Crne Gore
List Crne Gore: Gisticu: znas ko mi je taj Miko? E, taj je za tebe takav, dozvoli da neko misli i dozivljava ljude uz sog ugla. Svako ko je sam, svojim znojem, postigao bilo sta u zivotu - pa da kopa kanale, za mene je neko. Mozda se i meni puno toga ne svidja o cemu nije ni rijec, ali o kosarci i Miku, nema lazi. Stisni pa mu trazi radnu biografiju iliti moderno- CV. O prevrtacima, samo da znas u Baru je bio KK" Mladost" , pa KK" Mornar", tako da je Miko, SVOJ NA SVOME! Toliko.
03.06.2018 18:22
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar