Ћирилица Latinica
14.03.2018.
Sport

Večeras revanš sa Ostendeom u Topolici: Mornar zove navijače

Autor: Redakcija. 0 Ostavite komentar

U prvom duelu Barani su u Belgiji kontrolisali rezultat sve do finiša kada su popustili što je Ostende iskoristio da se odlijepi i dobije utakmicu sa ubjedljivih 84:71.

Trener Mornara Mihailo Pavićević najavio je da će njegov tim igrati presing tokom čitavih 40 minuta i da bi volio da to vidi “puna Topolica”.

“Neophodna nam je pomoć navijača da izdržimo nevjerovatan fizički napor koji nas očekuje. Uz takvu podršku u stanju smo sve da izdržimo. Uvjeren sam da ćemo ili dobiti 20 razlike ili isto tako ubjedljivo izgubiti. Vjerujem da ćemo se, na kraju, mi radovati”, poručio je Pavićević.

I u revanšu sa Ostendeom Mornar će biti bez prvog cenra Uroša Lukovića koji se povrijedio na gostovanju Barana u Zagrebu.

“Povredu Lukovića pominjem samo zbog njega, da skrenem pažnju na njegovu fenomenalnu sezonu, a ne kao alibi što nećemo biti kompletni. Želim prosto da mu odam priznanje i izrazim zahvalnost za sve što je uradio za nas tokom ove sezone, a oni koji budu zdravi i istrče na teren, budite sigurni, biće spremni da daju sve od sebe. Onaj tim koji je na parketu to je i najbolji tim”, prokomentarisao je Pavićević.

Ulaz u dvoranu Topolica za večerašnju utakmicu sa Ostendeom (20:30) biće besplatan.

Izvor: Mondo

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar