Ћирилица Latinica
11.06.2019.
Sport

Vidovdanska odličja za 11 Barana u glavnom gradu Republike Srpske

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Prošlog vikenda u Banja Luci je održan prestižni međunarodni turnir u džiju - džicu, "Vidovdan open 2019", na kojem je nastupio i barski "Mornar" sa svojih jedanaest takmičara.

Naši najmlađi takmičari su u izuzetno jakoj konkurenciji pokazali kvalitet, potvrdili povjerenje stručnog štaba (Boltić, Stojanović, Šahman, Tripković) i u svoj grad donijeli još jedanaest medalja, nagovještavajući da se Bar ima čemu nadati i u seniorskoj konkurenciji na najvećim takmičenjima.

Naročito se istakao mladi Andrija Golić koji je osvojio dvije zlatne medalje u dvije kategorije (U12 i U14). Zlatne medalje osvojili su još i Tara Karišik, Teodora Vojvodić, Stefan Pronjin i Teodor Pronjin.

Srebrne medalje su osvojili Elena Stojanović, Balša Đurišić i Dino Haznadar dok su se bronzom okitili Velimir Vojvodić i Savo Jaredić.

Ovim takmičenjem je označen kraj sezone 2018/19 i sada slijedi ljetnja pauza koja će trajati do 1 septembra. Ipak, ekipa od nekoliko najtalentovanijih boraca neće odmarati duže od mjesec dana jer ih očekuju pripreme za Balkansko i Svjetsko prvenstvo koje će se na jesen održati u Rumuniji.

JJK "Mornar" Bar zahvalio se AD Luka Bar na finansijskoj podršci koja je takmičarima i stručnom štabu bila više nego značajna za putovanje na tradicionalni turnir u glavnom gradu Republike Srpske.

S.Stojanović

Komentari
Дамјан
Дамјан: Честитке на успјеху. Браво Барани.
11.06.2019 09:40
Djuro
Djuro: Od srca cestitam nasim takmicarima iz Bara. Uvjek donose vrhunske rezultate !Bravo za trenere ovog kluba !!! Veliko bravo za Luku Bar!
11.06.2019 13:01
Đoka pozadinac
Đoka pozadinac: Svaka čast, Bravoooooo!!!!
11.06.2019 20:22
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar