Ћирилица Latinica
25.08.2018.
Turizam

Završeno barsko "Ljeto sa zvijezdama"

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

„Akademia“ je tradicionalno vrlo brzo podigla atmosferu u publici serijom jugoslovenskih rok hitova, dok je „Lexington bend“ izveo svoje najpoznatije pjesme.

Sinoćnji koncerti grupa „Lexington“ i „Akademia“ na Šetalištu kralja Nikole okupio je veliki broj posjetilaca svih generacija.

„Akademia“ je tradicionalno vrlo brzo podigla atmosferu u publici serijom jugoslovenskih rok hitova, dok je „Lexington bend“ izveo svoje najpoznatije pjesme.

Ovim nastupom zvanično je okončano XII „Ljeto sa zvijezdama“ Turističke organizacije Bar, serija besplatnih koncerata na otvorenom.

"I ovog ljeta smo se se potrudili da repertoar bude raznolik i da se na njemu nađe po nešto za svaki ukus",naveli su ovim povodom iz TO Bar.

Prethodna dva mjeseca, petkom na Šetalištu nastupali su: “Parampaščad”,  Hor  “Antivari musica”  i dirigent Miro Kruščić , sopran Aleksandra Vojvodić, Andrea Demirović,Padrino bend, Grupa Grim, Dino Beharović i bend, Bad Copy, Kerber, VIVA VOX,Indira Forza, Aco Pejović, Neverne bebe i Adil.

www.vijesti.me

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar