Ћирилица Latinica
04.04.2024.
Политика

Маја Вукићевић поручила Вуковићу: Космет је Србија!

Аутор: Редакција 9 Оставите коментар

Дошло је до полемике између посланика ДПС-а Ивана Вуковића и посланице ДНП-а Маје Вукићевић по питању њеног гласања у Савјету Европе. Подсјећамо, Вукићевићева је гласала против ове одлуке а њено гласање изазвало је оштре реакције псеудокомитских медија.

Вуковић наравно, нема о чему друго да прича него о предсједнику Србије Александру Вучићу. На све то је Маја Вукићевић реаговала и казала да нема намјеру да своје ставове објашњава ДПС-у и да расправља са Иваном Вуковићем који је са Весном Меденицом договарао притварање људи.

„Такав човјек не може мени да говори о мом гласању. Колеге треба да знају да Скупштина Савјета Европе не доноси ту одлуку, већ министри. Сматрам беспотребним да се коментарише моје гласање“, поручила је Вукићевићева додајући да је гласала и против Резолуције о Црној Гори јер се негативно говорило о Српској православној цркви.

Вуковић је на то казао да је предмет интересовања јавности била чињеница да ДНП чини владајућу коалицију у Црној Гори а да је она формирана на основу Споразума.

„Дио сте коалиције која чини политику Владе. Црна Гора је 2008. признала Косово. Ако то смета, покрените иницијативу да се то промијени. Имам проблем са тим јер то компликује животе свих нас који се трудимо да Црну Гору доведемо у Европску унију“, казао је Вуковић.

На све то је реаговала и Вукићевића и казала да је Вуковић један од инспиратора овога што се дешавало на друштвеним мрежама.

„Мој став је био исти и прије избора и сад. Нећу га мијењати зарад неке фотеље или било чега другог. Нигдје у Споразуму не пише да треба да подржавам било коју државу нити организацију“, казала је Вукићевића.

www.borba.me

Коментари
NETKO
NETKO: BRAVO MAJO LEGENDO MOJ NEKASI REKLA OVOM OLOSU VUKVIC
04.04.2024 15:35
Božo
Božo: Nas nije briga čiji je Kosmet.Znamo da je Kosmet problem za Srbiju a ne za nas u CG.Mi treba da rješavamo naše probleme a za tuđe nemamo vremena.
04.04.2024 17:56
Crmnica
Crmnica: Bravo, KiM je dio R. Srbije na silu otet. To pitanje ako neko misli da je rijeseno i cementirano grdno se vara. Otvoreno je i bit ce bolno na zalost ponovo i za Srbe a i za Albance. Geopolitika se mijenja kao i bipolarni svijet.
04.04.2024 19:50
Зa Božo
Зa Božo: A наши су проблеми што Косово неће ући у... ? Наши су проблеми што они који су јахали прело 30 година на леђа народа јефтиним триковима тобож брину о нама, а не о повратку на власт. А појединци да се и даље каче ко хијене уз трпезе својих газда. Свака част Маји. Веће је мушко од Вуковића који је хтио похапсит сву Подгорицу да би се додворио Милу.
04.04.2024 23:11
гаврило
гаврило: Маја је гласала онако како мисли 65 посто Православаца у ЦГ! Чак и да не мисли гласала је онако како мисли да треба! А мисли исправно! Зашто се Монтенегринери не буне када се не поштује Резолуцијс СБ УН о КиМ? Па и ЦГ је чланица УН и не поштује изгласану Резолуцију! То никоме не смета! Ако хоћемо о доследности и правди! Али пошто оваква ЦГ није држава него гузни подрепак Америке онда је могуће да слушамо тираде Виковића и осталих монтенегринера!
05.04.2024 04:29
Dolce
Dolce: Bozo-lijepo ime...neka brine za Sestane
05.04.2024 17:39
👌
👌: KIM bilo i bice Srpsko,na zalost prodatih podukljica!
05.04.2024 18:17
Dino
Dino: Bozo: la prde
08.04.2024 22:37
Božo
Božo: Uvjek sam isti UVJEK NA PRAVOM PUTU
12.04.2024 15:03
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar