Ћирилица Latinica
19.04.2024.
Спорт

Одбојкашка екипа барске Гимназије данас путује за Београд на Свјетско школско првенство

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Шампион Државног првенства Школских спортских игара Црне Горе у одбојци, екипа Гимназије "Нико Роловић" из Бара данас путује за Београд, гдје ће до 29. априла наступати на Свјетском школском првенству, чији су организатори Међународна школска спортска федерација и Савез за школски спорт Србије.

На Првенству учествује 28 мушких и 27 женских екипа, а Црна Гора је у групи са Аустријом, Италијом и Луксембургом.

У екипи, коју предводи професор Лазар Мацановић налазе се: Вук Ћулафић, Никола Рабреновић, Балша Милатовић, Матија Матковић, Никола Ђуровић, Лазар Пуповић, Јован Дрешић, Иван Мартиновић, Дарио Караникић и Александар Смоловић.

У делегацији су још судија Немања Радивојевић, делегиран од стране Одбојкашког савеза Црне Горе и предсједник Црногорског школског спортског савеза, професор Будимир Вукићевић, који је и вођа делегације.

-Гимназијалци из Бара су заслужили учешће на Свјетском првенству освајањем титуле шампиона на Државном првенству Школских спортских игара.

"Надам се и вјерујем да ће Барани достојно репрезентовати црногорски школски спорт у Београду.

Велику помоћ у организацији путовања и боравка наше експедиције у главном граду Србије имали смо од Општине Бар, на челу са предсједником Душаном Раичевићем, који увијек подржавају школски спорт и ученике из свог града.

Поред Општине Бар, подршку су нам пружили из овог града и Водовод и канализација, Спортско-рекреативни центар "Тополица", Бар градња и заљубљеник у одбојку Лесли Батлер, а није изостала ни помоћ и подршка нашег партнера Црногорског олимпијског комитета" -рекао је предсједник Црногорског школског спортског савеза професор Будимир Вукићевић.

www.feral.bar 

Коментари
Čekam ih u BGD
Čekam ih u BGD: Bravo momci, oduvek se dobro radilo u toj školi!
19.04.2024 15:01
🍀
🍀: SRECNO !
19.04.2024 15:10
LOLA CG
LOLA CG: Srećno i uspjesno!
20.04.2024 17:57
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar