Ћирилица Latinica
29.06.2019.
Politika

Baranka i zvanično predsjednica Krivokapićevog SDP-a

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Upravo onako kako je "Barski portal" više puta i najavljivao, Baranka Draginja Vuskanović - Stanković, naslijedila je Ranka Krivokapića na mjestu predsjednika Socijademokratske partije (SDP).

Za nju je na današnjem  Devetom kongresu ove  stranke glasalo 290 delegata.

"Ja želim da donesem jedno novo lice politike. Velika zahvalnost jednoj generaciji političara koja je Crnoj Gori obnovila državnost. Tu viziju treba cijeniti i poštovati. Ali vrijeme donosi nove izazove koje moraju rješavati drugi", rekla je nova šefica SDP -a, kojoj je ukazano povjerenje da vodi stranku koja je dugo u koaliciji sa DPS-om Mila Đukanovića, donosila odluke koje su u suprtnosti sa crnogorskom istorijom i tradicijom, i zbog kojih, svjedoci smo, Crna Gora u poslednje vrijeme dolazi u iskušenja koja bi mogla rezultirati nemilim događajima, imajući u vidu favorizovanje nevladinih organizacija sa prefiksom vjerskih zajednica i crkava u odnosu na kanonsku crkvu koja je stvorila Crnu Goru, i koja je iskonski temelj države.

Ona je za zamjenika predsjednika predložila Raška Konjevića.

Kongres SDP na kojem je za predsjednicu te partije izabrana Vuksanović Stanković održan je na Cetinju, a  Vuksanović Stanković bila je jedini kandidat za naslednika  Ranka Krivokapića, koji će biti predsjednik partije.

Vuksanović Stanković je poslanica i članica Predsjedništva SDP.

Krivokapić o hodočašću

Ranko Krivokapić je na svečanom dijelu kongresa SDP rekao da je pozivom u NATO završeno hodočašće Crne Gore ka nezavisnosti.

 

 

Komentari
Topolica zna istinu
Topolica zna istinu: Kukavicje jaje crnogorske UDBE. Jednu jajaru službe zamijenila je supruga Milovog Vrhovnog državnog tužioca koji štiti organizovani kriminal i najveću mafijašku hibotnicu Evrope. Ovo je strašni sud. Ona je politički nepismena, čak na nivou debila u političkom smislu, veoma laka za obradu, pod aposlutnom kontrolom službe, onom stracu služi za reklamu kad ode kod američke ambasadorke. Ljudi bre, svi smo smrtni, pa i Stankovići, i mi koji pišemo i dišemo isti vazudh s njima, samo nemamo isto novca, pratnju, nemamo da se prehranimo a kamoli da jedemo kao oni večere od po nekoliko stotina evra dnevno, često i po nekoliko hiljada. Uozbiljimo se. Ovo je dno dna, u svakom smislu. SDP nikad nije bila opozicija već najgori talog i privezak anticrnogorske vlasti koju vodi mafijaški DPS. Sad je ljubomora što je Brajović na koritu na kojem su oni bili dvije decenije. Prodje sve to, na kraju shvatite da ste izdajnici, jajare, bagra i sluge okupatora naše Crne Gore. Mrzi vas Crna Gora, mrzi vas Bar, mrze vas svi. Kad god prošetate gradom, zamislite se šta misli narod kome isključuju struju zbog 150 evra, narod koji nema dijete da pošalje u vrtić za 30 evra ili koliko već, narod koji nema knjige da kupi djeci iako su im djeca boilji djaci nego vama, mada Draginja i Ivica ne znam imaju li djece osim ove iz Ivičinih prethodnih bvrakova. Kada jednog dana umrere, malo će vam naroda biti na ispraćaju. Daj Bože da se varam.
29.06.2019 17:19
spicanino
spicanino: Svaka njoj cast,od toliko kandidata da uspije da pobijedi Nije to mala stvar.Sigurno je na telefonu sva ushicena rekla(Ivice pobijedila sam) a Ivica njoj"Znao sam Marice" najbolja si od svih kandidata,bruka od bruke a Nije mi zao ove brave od(Naroda)isprali su vam to malo mozga sto ste imali pa vas Je.u jos uvjek a kako vidim nastavit ce,zao mi vas je;-);-);-);-);-)
29.06.2019 22:07
Spokojna
Spokojna: Za Topolica zna istinu:Tvoj komentar je pun mrznje i neistina. O kojoj ti setnji gradom pises i nemanje za vrtic a kafici su puni ljudi. Ona je nacitana i muz joj ne treba da napise to sto izgovori. I da se razumemo, nit sam u njenoj stranci nit me politika interesuje. Ali deca u skolama mozda nemaju sve knjige ali cena njihovih telefona nekad prelazi 1000 evra. Pogledaj po gradu koliko je automobila. Da si napisao da svi znamo ko je diler u gradu i cutimo e onda da pomislim da si gradjanin kome je stalo ovako te je sujeta povukla na pogresan kolovoz. Iskreno se nadam da ce njena politicka karijera ici uzlaznom putanjom. Iskrenija je od dostine!
02.07.2019 13:40
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar