Ћирилица Latinica
09.05.2018.
Politika

Cakan obećao: Stvorićemo bolje uslove za bavljenje biznisom i otvoriti nova radna mjesta

Autor: Redakcija 17 Ostavite komentar

U Sali Dvorca kralja Nikole sinoć je održana tribina liste “Radomir Novaković Cakan – Biram Bar”.
Tim povodom iz ove grupe građana izdato je saopštenje za medije koje prenosimo.

******************************************

Otvarajući skup, nosilac liste Radomir Novaković Cakan je rekao kako ova lista nije ni partijska, ali ni građanska, nije crnogorska, niti srpska, niti bošnjačka, albanska lista, niti je muslimanska.

Ovo je lista prijatelja koji vole svoj grad i koji su se ujedinili oko iste ideje pod imenom Biram Bar.

Novaković je zatim naglasio: "Mi svakim danom pokazujemo da se razlikujemo od drugih. Naša kampanja je pozitivna i bazirana na rješenjima problema, a ne njihovom pukom nabrajanju. Rješenja su jasna, konkretna, sa čvrstim rokovima!

Iza tih rješenja mi stojimo svojim imenom i prezimenom i ne krijemo se iza lidera ili stranke.

Govoreći o tome po čemu se lista Radomir Novaković Cakan- Biram Bar razlikuje od drugih, on je podvukao: Lako je nabrojati probleme u Baru. To mogu sve liste koje učestvuju na ovim izborima. Ono što nas razlikuje od drugih – to je da mi nudimo rješenja. Jasna, konkretna, sa čvrstim rokovima! Iza tih rješenja mi čvrsto stojimo".

Podsjećamo da je predlog rješenja problema legalizacije koji je prije neki dan iznela ova lista uzburkao ne samo barsku već i crnogorsku javnost. I večeras je ponovoljeno: "legalizacija mora biti pravedna, a cijena mora biti realna”. Ukoliko je cijena nerealna – sam postupak legalizacije neće biti sproveden i opet će se stati na pola puta".

Iz liste Biram Bar naglašavaju kako na njihovoj listi ima dosta bivših sportista, tako da će oni ovih dana iznijeti i predlog kako riješiti probleme visokih članarina za djecu koja se bave sportom.

Osvrćući se na ekonomsku situaciju u opštini Bar, Novaković je rekao: "Mi znamo, jer na našoj listi ima dosta privrednika, kako poboljšati uslove za bavljenje biznisom, a samim tim i obezbijediti nova radna mjesta".

Nova radna mjesta znače manji odlazak mladih iz grada, ali, kroz povraćaj poreza, i bolje asfaltirane ulice, ljepše fasade, sređene škole, obdaništa i vrtiće.

Bar, ukoliko želi da bude turističko mjesto, mora da riješi problem vodosnadbijevanja i kanalizacije.

Na kraju, posebno je istaknuto da je Baru i Baranima dosta obećanja, već da su im potrebna rješenja. Zato se, vele, na njihovoj listi nalaze neka od imena koja su iznenađenje za sve jer do sada ni na jedan način nisu bili uključeni u politički život.

Među njima ima vajara, reditelja, novinara, privrednika, advokata, ali i radnika, studenata i penzionera.

Na tribini su pored nosioca liste Radomira Novakovića Cakana učestvovali i kandidati za odbornike liste Biram Bar sa Topolice: mr Irina Dabović, Aleksandar Otašević, Gordana Ratknić, Ljubomir Vukoslavčevic, Amir Arabelović, Aleksandar Madžar, Vladimir Dragović, Srđan Mijović, Zilha Kojić i Marina Kovačević.

Iz liste “Radomir Novaković Cakan – Biram Bar” najavljuju i sledeći susret sa građanima za 10 maj u Sutomoru.

Komentari
Gojko
Gojko: Lista poltrona i prodatih dusa. Nista casno nema ni na listi ni kod onih koji razmiljaju da glasaju ove prevarante i kamatase.
09.05.2018 01:47
za gojka
za gojka: a viđi bogoti, pošto si svevideći, moš li dobačit do petka, da nam rečeš kakvo će vrijeme da bude e bismo na pecanje da idemo? a na udicu tebe, jer bolje zamjene za crva nema garant.
09.05.2018 02:37
Boća
Boća: preporučujem onim ljudima koji zaista misle da glasaju za Cakana da ne komplikuju nego da zaokruze broj 4 DPS, jer Cakan je ionako nas, to u Baru nije tajna. DPS za uspjesan nastavak razvoja Bara po mjeri covjeka !!!
09.05.2018 02:47
conte
conte: Sve u svenu, TUZNO,,, On se preko ovih ljudi. gdje vidim i neke casne i postene .bori da udje u skupstinu i bude dio vlasti sa DPS-OM...Rai svoje fotelje,,,Samo mi nije jasan ovaj Otasevic, On je proso ulicu i moro bi da zna da je ovo prevara,,Jos Srbin i opozicionar godinama,, Mada ruku na srce Cakana nije lako provaliti,,,Varaju se ovi sto ga ne znaju najbolje...Ako im ne treba slomit ce ga oni koji su ga projektovali,,,,,Ako im slucajno zasmeta,,Za sad je na nivou ATRAKCIJE...Al ko zna? , ..
09.05.2018 03:18
Demokrata
Demokrata: Jedini posteni izbor - DEMOKRATE! Bjezite ljudi od ovih iz DF-a ... otrovani su... Cakan nine cvećka, al je moralni kolos za sve njih u DF-u... pokusavaju da napakuju svima, cak i Aleksi... Neće vam proći! Razbijamo vas sve!
09.05.2018 09:19
Matija
Matija: Ako iko da glas Cakanu a da ga nije naplatio sa makar 100 evra, taj je ovca. Ako proda taj glas Cakanu, onda je bez morala. Poštenije je direktno dati glas Dps-u.
09.05.2018 10:59
Milos
Milos: Prevara kao što je bila i pozitivna.Nijedan opozicioni glas mu ne treba poći.
09.05.2018 14:16
DOMU
DOMU: koja ti rijesenja nudis i s kojim mozgom? Ti i Sajo Kovacevic tvoj kumara. Trcis da docekas gradonacelnika Novog Pazara, pa onda u Banja Luku da se bratimis, pa kod Bandica u Zagreb pa kod Marica o srpskoj prijedtonici. Opredjeli se za koju si upciju i kazi glasno i jasno. Stani iza svojih postupaka. Izgubio si sve prijatelje iz djetinjstva i skolskih dana jer se sprdaju s tobom jer te poznaju. Koje ti rijesenje ko kretno nudis? Nisi umio da sacuvas brak. Placas svakog novinara da o tebi pise neistinu. Nista ti nikome nisi dao dzabe. Nemas autoriteta da nad sekretarim kojeg si ti postavio. Nabroj mi jedan rezultat nekog sa tvoje liste
09.05.2018 14:27
Micko
Micko: Vidimo se u čitulji....
09.05.2018 23:18
reebok of knjige
reebok of knjige: kako reče cakan , ne krijemo se mi ispred partije.
10.05.2018 09:15
Crnogorac
Crnogorac: I pored svih tih obecanja moj glas ide Socijaldemokratama!!! Osmica- red, disciplina, uspjeh!!! 8!!!
10.05.2018 09:18
1918.
1918.: Да би неко дао глас Цакану мора бити већи ментални буздован од њега. Глупе ли приче и још глупље листе. Зеленаши и мајстори утаје пореза....
10.05.2018 10:16
Domu
Domu: Koja radna mjesta dje??? Tezge za buvlju pijacu ili u tresku bivsu??? Dje ces ti pokrenuti ekonomiju? Navedi jedan primjer, model bilo sto???
10.05.2018 14:40
Gnusoba
Gnusoba: Bolje Cakan nego SD!
10.05.2018 16:23
Za Crnogorac
Za Crnogorac: Zaboravio si i: poltronstvo, nemoral, beskičmenjaštvo, nepotizam, podmuklost, ništačojstvo, acrnogorstvo, fukarluk...
10.05.2018 16:33
Лауфер
Лауфер: Цакан има паре, али он жели моћ, поштовање, власт, то нема и никада неће имати, чак ни у овој средини, декадентној. Истини за вољу узеће један мандат , а онда ће покушати да га "прода" ДПС -у за мјесто предсједника скупштине , јер се уживио у ту улогу. Трговаће и са опозицијом уколико она буде имала већину са њим,а ли то је мало вјероватно. Свакако глас њему , као глас Милу.П.С. Немам против њега лично ништа !
10.05.2018 19:30
Растислав
Растислав: Цакан - прави избор, бидући председник општине!
10.05.2018 23:00
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar