Ћирилица Latinica
28.02.2021.
Politika

Ni da pocrveni zbog izdaje: I Krivokapić čestitao teroristima "dan nezavisnosti"!

Autor: Redakcija 26 Ostavite komentar

Zdravko Krivokapić, aktuleni premijer manjinske Vlade Crne Gore, očigledno nije izdao samo blaženopočivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija kome je obećao da će povući priznanje lažne države Kosovo* (i listu "Za budućnost Crne Gore" na čijem je čelu sasvim nezasluženo bio) i sankcije Ruskoj federaciji, već i svoja doskorašnja ideološka, politička i "ljudska" uvjerenja. 

Nakon što je krajnje angažovano, može se reći i ostrašćeno, negirao da je ikada čestitao bilo kome Dan Republike Srpske, iako bi to bilo elementarno prirodno, časno i očekivano,  njegov zamjenik, (mnogi smatraju i suštinski apsolutni šef) - Dritan Abazović, objelodanio je da je Krivokapić međunarodno nepriznatoj, terorističko-kanibalskoj tvorevini, koju Albanci u južnoj pokrajini države Srbije zovu "država Kosovo" - čestitao "dan nezavisnosti".

Dokaze za to, kazao je Abazović, lako je naći, i to u Protokolu Vlade Crne Gore, iako mediji o tome nijesu obaviješteni.  Sva je prilika da premijer nije imao dovoljno hrabrosti da uoči lokalnih izbora u Nikšiću informiše javnost o još jednoj svojoj prevelikoj sramoti i izdaji tradicionalne Crne Gore.

Za sada nije poznato da je dokazani kanibalski saveznik, konvertit i izdajnik Milo Đukanović uradio istu stvar (kao i minulih 12 godina), što, iako jeste, naravno ne bi smjelo da čudi bilo koga, ali je za Krivokapića očito jasno da je dželatima Crne Gore (i Srbije, dakako) čestitao dan lažne nezavisnosti.

Čestitao je "dan nezavinosti" teroristima koje ne priznaju Ujedinjene nacije, velika većina država članica OUN, i na kraju, posmatrano po površini teritorija država svijeta i broja stanovnika - onima koje ne priznaju čak - tri četvrtine čovječanstva.

”Ja sam čestitao, a čestitao je i premijer, i to je lako naći. Sav problem je u mentalitetu koji ovde postoji, ono što ima veze sa virusom, vi povezujete sa politikom i kažete da ovo ima veze sa 17 februarom – Danom nezavisnosti (tzv.) Kosova”, kazao je Abazović gostujući na jednoj kosovskoj televiziji.

Ne kažemo mi, nego su oni rekli...

“Ne kažem za vas, nego to je to mentalitet političkog funksionisanja na Balkanu. Kada je u pitanju (tzv., prim red.) Kosovo, vi znate da ja nisam htio da uđem u Vladu CG dok se ne potpiše sporazum koji je podrazumijevao da se neće dirati pitanje nezavisnosti (tzv.) Kosova. Jako je lako naći moju čestitku, ja sam čestitao i predsjednici i aktuelnom premijeru, bez obzira jer su sada došli i izbori, i čestitam im jer je bilo jedno demokratsko pitanje i ljudi su odlučili za promjene, što sa mojeg stanovišta kao Dritan Abazović, ne kao potpredsjednik Vlade, gledaće sa mnogo simpatije. Da budem jasan, ovo nije stav Vlade, mi nismo imali diskusiju, to je stvar stanovnika (tzv.) Kosova da biraju koga misle da će ih bolje predstavljati. Ali kada je u pitanju čestitka, ona je bila veoma objavljivana, na dva jezika, poslata i veoma se lako može vidjeti. To je stvar koja je onlajn, javna, mi nismo skriveni ljudi. Takođe i premijer je čestitao preko državnog protokola, i to se može vidjeti" - jasno je potvrdio Abazović, koji je, podsjetimo, uslovio formiranje aktuelne Vlade obavezujućim sporazumom koji podrazumijeva da se ne negira Odluka Vlade Crne Gore o priznanju lažne države Kosovo* i da se ne ukidaju smjehotresne, ali svakako sramotne sankcije naše državice prema Ruskoj Federaciji.

Podsjetimo da je čak i Krivokapićev prethodnik  na mjestu premijera iz sada opozicionog DPS-a, Duško Marković, javno priznao da je više od 85 % stanovnika Crne Gore protiv toga da se južna pokrajina države Srbije tretira kao nezavisna država.

Inače, oni kojima je Krivokapić čestitao "dan nezavisnosti", protjerali su svih 28 hiljada Crnogorca sa Kosova i Metohije, njihova groblja mahom preorali i potom betonirali, njihove kuće spalili, a stanove i imanja uzurpirali i nekažnjeno ih koriste već 21 godinu otkako traje okupacija tog dijela Srbije.

Nad kosmetskim Crnogorcima u svako smislu počinjen je genocid na Kosovu i Metohiji. 

Predsjednik Crnogorske liberalne stranke Kosova (CLS) Radoman Doderović, kazao je za "Barski portal" da ne želi da vjeruje u ono što je čuo iz usta Dritana Abazovića.

"Ako je tačno sve što je Abazović kazao, onda je ovo krajnje neočekivan nož u leđa premijera Krivokapića prema svim Crnogorcima koji su živjeli ili žive na Kosmetu. Mi, kosmetski Crnogorci nemamo drugu državu do Srbiju, i nemamo drugu maticu do Crne Gore, ali naša, Njegoševa i nemanjićka Crna Gora ne priznaje lažnu državu, i ne miri se sa aktuelnim stanjem u pokrajini. Sve je ovo privremeno, kao i Vlada Krivokapića" - poručuje Doderović.

Isti stav ima i predsjednik Udruženja kosovskih Crnogoraca "Matica" sa sjedištem u Kosovu Polju, Boban Filipović.

"Zar i nakon DPS-a da se dese nove izdaje od strane nove Vlade naše matice, u koju smo sve nade polagali? Krivokapić, koliko god je ucijenjen i koliko god ga brutalno maltretiraju Abazović i ambasade zemalja koje su izvršile agresiju na našu zemlju 1999.godine, ne bi smio da poklekne i ovo što radi je njegova velika bruka i izdaja. Usudiću se da kažem - velizdaja" - kaže Filipović.

Komentari
Zoran
Zoran: Nasli mu stranci slabu tacku, daju budali rakije, napisu mu saoštepenje, čestitku, i on mora da potpiše. Kad je sam i kad pije solo alkohol, onda prorodai ono "srpsko" iz njega, obrce telefone, zove Zeljku Cvijanovic, Dodika, Palmu, svima se pravda, a onda ujutru kad se otrijezni, i kad ga okrenu iz ambasade glavne odma demantuje. Uništi budalu alkohol.
28.02.2021 14:49
Ђуришић
Ђуришић : Издајник и пијандујра, пи за кога смо гласали, да је проклет и дан тај. Здравко, алкосу, најбоље у Улцињ да се преселиш, но такве трање чакни тамо неће.
28.02.2021 14:59
Комнен, Убли
Комнен, Убли: Сад нека овог издајника Милачића што је с њим на слици, пошаље за амбасадора на тзв Косово, иста су...... Каква жугадија, гори од Тачија и Рамуша. Здравко по оној народно, ако су Турчину руке крваве до лаката потурици морају бити до рамена. Срам те било приучени машинбравару.
28.02.2021 15:03
Dragana
Dragana: U početku mi je bio krajnje simpatičan, neobičan, srčan. Ono skidanje kaputa tokom pješačenja na litijama i protestima i spremnost na obračun sa policijom mafije Mila Đukanovića mi je ulivalo ozbiljno povjerenje. Bio je nov, došao iz sfere van politike, nekako svježinom zračio. Pozdravila sam kad je moj predsjednik Mandić dao njemu prvo mjesto na listi i on otišao na zadnje. Na kraju još jedna greška kao i sa Lekićem. Možete svi da manišete DF-u, Mandiću, Kneževiću i Medojeviću, ali ljudi, konačno upmatimo - jedino oni nisu ucijenjeni, jedino su oni skroz čisti ljudi, jedino su njih proganjali dok je ANB sa svima drugima posredno ili neposredno koketirao. Da DF vodi vladu, braća Đukanović i njihova seja i kumovi bi odavno smđreli u prdakani u Spužu i čekali suđenje. Nije ni sad kasno ako ima razuma. Narode poltronski, prestravljeni, otrijezni se. Ohrabri se.
28.02.2021 15:12
Професор Гимназије "Нико Роловић" Бар
Професор Гимназије "Нико Роловић" Бар: Од почетка је јасно да ДФ није требао да гласа за ову гњиду, кад је издао митрополита Амфилохија и Цркву шта од њега очекивати. Мора у Никшићу његова огавна секта остати испод цензуса, јер ће и у Никшићу тражити да Срби не буду у власти, а Никшић 80 посто српски.
28.02.2021 15:15
Strahinja
Strahinja: Alkos težak, pije samo iz flaše. Jad jadni. Nama je izgleda sudbina da u Crnoj Gori imaju Jude i izdajnike. Toliko smo Bogu i nasem Srpstvi zgrijesili da cemo izgleda tek ispaštati. Da je bar DPS na vlast pa da nas ne čudi ova bruka, navikli smo toliko godina, no ovaj "naš" a ustvari radi za veliku Albaniju i te koljače šiptarske više no Milo i Duško i Ranko skupa.
28.02.2021 15:19
Jakov Topolica
Jakov Topolica: Što će vam ova priča?Važniji su vam stranački interesi od opštih srpskih interesa.Podijelite,zavadite zarad jeftinih političkih poena.Puna podrška za profesora.Odrađuje tezak ali odličan posao.To znaju svi Srbi koji imaju IQ veći od 85.
28.02.2021 15:32
Đorđe
Đorđe: Nikad više Srba i to onih pravih a ne ovih po profesiji,nije bilo u Vladi.Ne dijelite ne ubacujte žbicu razdira.*ebalo vas strančarenje koje nas uništi.
28.02.2021 15:33
Маријана
Маријана: Ево сад ће ЛГБТ присталице да бране Здравка и Дритана
28.02.2021 15:38
Светлана
Светлана: Треба схватити да је овај орангутан прихватио да буде премијер јер је испливао као несрећан случај, да буде декор у суштини прелазне владе. Замислите кад од 27 посланике листе на чијем челу био 25 није за њега је издао Цркву и митрополита.
28.02.2021 16:47
Ivan
Ivan: Pogledajte kako hoda, klasican derpe, ni "m" od muskarca. Carli Carplin je za njega Bred Pit !!!
28.02.2021 16:49
Sutomore
Sutomore: Zdravko podnesi ostavku nesreco, ne brukaj vise one koji su ti vjerovali. Sve si izdao, sve si zajebao, sve si prodao, za kratko vrijeme si nadmasio Mila veleizdajnika!!!
28.02.2021 16:56
Мики
Мики: Пи, говно остаје говно
28.02.2021 17:03
Oooo
Oooo: Ja ga jos ne videh bez boce. Zivjeli!
28.02.2021 18:08
Drasko LSCG BAR 🇲🇪🇲🇪
Drasko LSCG BAR 🇲🇪🇲🇪: Sta je bilo cetnici sto ste spopali premijera koji vam je kurac sa oprostenjem Milo vam ne valja Dusko takodje evo sad i Zdravko vam ne odgovara pa kad ste pravili koaliciju lijepo je receno da se o Kosovu Natou nece raspravljati prosla vlada je priznala Kosovo sa jos 100 drugih drzava i sto je tu sad nejasno. Zdravko je pokazao da moze sa svima je li bio sa Kavajom jeste je li bio sa najvecim uzurpatorom drzavne imovine carevicem na slavlje jeste je li cestitao nekakvoj sumskoj republici jeste je li se cuo sa ono dzorom od palme koji ponizava Crnu goru jeste i vama je to sve okej niko da se javi i da ga kritikuje a sad vam dosla pamet nemate vi ni p od pameti. Pozdrav za premijera od Barskog liberala
28.02.2021 18:26
Fahro Stari Bar
Fahro Stari Bar: Zdravko je civilizovan, prihvata realnost nije kao vi primitivni Srbi sto biste Crnu Goru da popijete u casu vode kao Mandic cetnik. Mi u Bar nijesmo cetnici no volimo komunisticke vrijednosti tri vjere sa se ne dijele sa zivi multitnicki Bar al nikat MULTICETNICKI da znate vi cetnici iz portala
28.02.2021 18:55
Trebinje, Spasoje
Trebinje, Spasoje: Imam vikendicu u Susnju pa me zanima politika malo i u CG. Pratim, bio sam na litije u Baru i Niksicu ljetos, niko tada nije znao ko je ovaj Krivokapic. Sad ispade najveca podvala. Cija, braco moja? Ko nam dovede ovog klovna? Zasto je odjednom u sluzbi srpskih neprijatelja??? Moze li neko ko je upucen da odgovori, molim Vas ???
28.02.2021 18:59
Za svetlanu
Za svetlanu: Sram te bilo, koga ti nazivas🦍!!! Mozda ti otac moze biti🤨🤨😛😛🤨. A i redakcija bi mogla malo da "cenzurise" pojedini komentare 😉😉😉. Nijesam glasao "ovu" vladu, ali Z. KRIVOKAPIC je ipak 🇲🇪🇲🇪🇲🇪 srpske narodnosti!!! Ja sam 🇲🇪 ali postujem njegovo opredljenje"srbsko"👋👋👋👋
28.02.2021 19:06
TODOR
TODOR: Da nije bilo Crkve i profesora dps bi vladao dokle im ne dosadi.Narod zna!
28.02.2021 19:14
Данијела Томовић за Тебињца
Данијела Томовић за Тебињца: Довела га бивша УДБА драги Требињац. Сад је бар јасно.
28.02.2021 19:15
Lamele
Lamele: Počelo je valjanje u blatu kao što su radili sa svima koji im ugroze biračko tijelo.
28.02.2021 19:16
Žoržo
Žoržo: Profesore osnivaj stranku,da mičemo ove srbe po profesiji koji su vazda sve radili u korist dpsa što nesvjesno a često i svjesno
28.02.2021 19:18
Vule
Vule: Daka izdao cestitog kuma Momira, a pijani Zdravko izdao kuma Daku. Krk jugovina!!!
28.02.2021 21:09
Бодин Србски
Бодин Србски : Овај Кривокапић је петоколонашки црнјогорац из те одвратно-антипатичне катунске нахије, односно једине постојеће црне горе која је са свих страна окружена нашом Србијом, односно приморско-загорском Србијом!!!! Наша Србија овдје уопште не признаје законе и вољу те и такве петоколонашке црне горе, вољу коју оличава ова издајничка пијандура која се умиљава цетињанима-петоколонашима и шћипетарима!!!! црна гора, односно катунска нахија ће се довести у ред када буде признала врховну власт наше Србије над њом јер ће у противном наше изворно српство да буде угашено и поцрногорчено!!!!
01.03.2021 00:25
Крки
Крки: Људи, укапирајте да ради како му каже мали одвратни шиптар Дритан! Уцењује са 5% гласова на изборима, хапси бабу зато што је носила тробојку(истицање заставе друге државе), а његове у Тузи не дира(истицање "заставе" "државе" Косова*) Ово је сјаши Курто да узјаше Мурто! Кривокапићу, ниси издао само народ који те је максимално подржавао, већ и покојног Ђеда. Срам те било до краја живота, мислио сам да ниси толики смрад, баш као и већина других!
01.03.2021 09:05
Za krkija
Za krkija : Krki nesto si"pobrki"on je ipak 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 😉😉😉
01.03.2021 11:25
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar