Ћирилица Latinica
03.09.2020.
Politika

Spičanović: Crna Gora nova Republika Srpska, majke nam rodile krvnike i četnike!

Autor: Redakcija 71 Ostavite komentar

Društvene mreže poslednjih dana "ključaju" komentarima osude fejsbuk statusa potpredsjednice Opštine Bar i nesuđene poslanice Tanje Spičanović (DPS) u vezi sa epilogom nedjeljnih parlamentarnih izbora na kojima je partija Mila Đukanovića poslata u opoziciju nakon tri decenije.

"Kad nemaš krvnika, majka ti ga rodi! Pizma crnogorska i mržnja, ona čista, najteža - bratska, na koju se lijepo nakalemila četnika ostrašćenost zabašurena pod mantije, izvojevaše noćas "slobodu". Evo u sred Bara "boj se bije, bije za slobodu Srbije, marširala kralja Petra garda,  doziva se Kosovo, "tamo daleko" se čezne za svetinjama koje su baš ovdje, u sred Crne Gore..." - stoji u jednoj od ne baš najpismenijih objava funkcionerke sada opozicionog DPS-a.

Ona je na Fejsbuk profilu napisala i da će Srbija da izvozi svoje građane u Crnu Goru, sad kad je opozicija pobijedila".

”Kad Srbija prizna Kosovo, a brzo će, Srbima tamo neće biti baš komforno, pa će ih dovesti, gdje drugo do u južnu filijalu-Crnu Goru. Ljepše mi je ovdje, onda državljanstvo, pravo glasa, dvotrećinska većina i onda zbogom Crna Goro za vazda. A mi Crnogorci smo već manjina u svojoj jedinoj državi. Samo lud to ne bi vidio. Popovi su odradili svoj dio posla”, napisala je ona. Dodala je i da "postajemo nova Republika Srpska, ovo je istorijska prekretnica".

Njen suprug Drago Spičanović rukovodi organizacionim jedinicama za ljudske resurse, finansije i tehničku podršku u Upravi policije, gdje je pomoćnik Veselina Veljovića.

 

Komentari
Simo
Simo: Od kafe kuvarice do potpresjednice opstine za cetiri godine.A makse metlo jedna.
03.09.2020 13:02
Baranin
Baranin: E sad zamislite vi da osoba poput dotične vodi jedan grad, potpredsjednica opštine i drugi čovjek grada zove svoje sugradjane četnicima i dželatima. Bila je čak i buduci kandidat za poslanika u narodnoj skupstini “narodnoj” sreća pa neće biti to a uskoro ni u Baru sa ovakvim šovinističkim ponašanjem. Vama gospodjo obraz služi očito samo za šminku! Bar je grad tri vjere i tako će ostati sa vana ili bez vas.
03.09.2020 13:06
Сале
Сале: Колико видим пола усташа из ДПС-а ће у Спуж а друга половина у Доброту. Хитно нова власт да подигне смјештајне капацитете у обије установе.
03.09.2020 13:06
Интеграл
Интеграл: Типичан примјер неписмене,хистеричне и необразоване жене. Ово су били кадрови дпс- а.Са колико бјеса ова жена брани ,не само најгору власт,него најгоре људе у политичкој историји Црне Горе.Људе који су уништили све часно,људско,морално у овој земљи.Људе који су ,до коске,опљачкали ову земљу.Људе који нису презали да невине стрпају у затвор.Људе за које је мало рећи да су људско дно.Тањице што се прије помириш са одласком твог омиљеног мафијаша,за којег ми, још давне 1989 го,рече један угледни човјек ,да је то један најобичнији подгорички дрипац,то боље за тебе.А ако то не успијеш онда си ти у терминалној фази.А то значи да нема излечења.
03.09.2020 13:15
Bogdan C
Bogdan C: Što da nije što pogriješila.
03.09.2020 13:23
bilo ko
bilo ko: zar je nešto slagala?
03.09.2020 13:31
IMG
IMG: Gospodja je izgleda zaboravila da je vecina stanovnika u Crnoj Gori 2006. godine bila za zajendicu sa Srbijom. Svi znaju da je taj referendum da prevaru dobijen, kao i svi sledeci izbori. To je i Dusko Knezevic pomenuo, ali nije htio o tome u detalje, jer bi se dovela nezavisnost u pitanje. Nebitno je to sad jer se ne mozemo vracati u proslost. Koliko ja vidim niti iko ovdje spominje da ce ovo biti sad ,,juzna filijala'' kako ste je nazvali, niti Srbija hoce da se ponovo ujedinimo. To se ocigledno desiti ne moze i nece. Ali morate da shvatite da ce od sad CG morati da saradjuje i bude u dobrim odnosima sa Srbijom i radi privrede i radi svega. Sami Srbi najvise pozivaju na zivot u miru i slozi sa svima, da ne bi druge manjine dozivjele ono sto smo mi zadnjih decenija. Radi se da takvima kao vi smetaju Srbi i da ne zelite da ih vidite. Vi niste izgubili drzavu, vec imate mogucnost da dobijete bolju nego sto je bila. Crna Gora ostaje tu gdje jeste i koliko vidim iz ovoga sta se prica, ostaje i ta prica o prosperitetu i buducnosti u EU, kao sto ste vi htjeli od ranije, tako da nema sta da brinete. Vidjecemo kako ce ici. Za pocetak bar da se ne lopinja, da se ulaze u zivot obicnog gradjanina, da se smanji broj nezaposlenih na minimum i vec je bolje. Drugo, pjesme o Kosovu ce se pjevati uvijek, kao sto su se pjevale i prije 100 godina. One nikoga ne ugrozavaju. I Srbija i Crna Gora su neraskidivo vezane sa Kosovom. Ne vidim sto bi to bio problem. Te pjesme nisu cetnicke kao sto vi volite da ih nazivate da bi dodali dramaticnu notu. I kao trece, Srbija nece piznati Kosovo nikada,
03.09.2020 13:36
Vuk
Vuk: Teško ćete vi ovo razumjet,ali evo pomoć prijatelja: “Ako zlotvora nemaš, majka ti ga je rodila!” Vuk Stefanović Karadžić, Srpske narodne poslovice O kome se radi, ko nam je najveći zlotvor koga je rodila naša majka? Odgovor: Vukovo tumačenje: brat; “Brat bratu najdublje oči vadi” 2. Čajkanović, tumačenje: sami sebi smo najveći zlotvori Budimo realni!
03.09.2020 13:39
Ja
Ja: Sve što je napisala je, na žalost, tačno. Takav scenario nas čeka. Bićemo građani drugog reda u svojoj državi. Muslimane već zastrašuju i prijete, a isti ti ih kao i čuvaju. Isti ti su ih proćerali iz Pljevalja prethodnih godina. Ne čuvajte ih, kumim vas Bogom. Samo ih pustite da žive!
03.09.2020 13:43
Za. Gospodju Spicanovic
Za. Gospodju Spicanovic: Svaka ti je ko Njegoseva sve istina 100% a znas li ko je kriv MILO i vi svi zajedno s njim prihvatili ste izbjeglice tj cetnike i pocetnike iz Bosne Hrvatske Kosova dali im zaposlenje krov nad glavom a oni su svi glasali protiv vas,, Hrani kuce pa cete ujede" tako je to moja gospodjo vi ste najveci krivci sto cemo mi u svojoj drzavi postati manjina. Uvukli ste nas u govna pa nas sad vadite kako znate i umijte.
03.09.2020 13:46
cg
cg: Cujes ove ,,gradjani drugog reda u svojoj drzavi''. Isto kao da su Huni dosli na vlast. Aj ne sprdajte se. Vidite li vi da Srbi prvi hoce sa vama. Nije nam lako da zaboravimo sve sto je bilo kroz sta smo sve prosli, ali ako je to neophodno za bolju Crnu Goru i za zivot svih nas preci cemo preko svega. Pametniji popusta.
03.09.2020 14:12
Mijailo
Mijailo: Kakvo ogorčenje gospođe Spičanović. Donekle je opravdano, jer se moramo staviti u njenu kožu.Znači nema više privilegija na koje je navikla preko svojega nepismenog muža i naravno postaće domaćica i redovni posjetilac njenog muža u Spužu. Draga gospođo, zar nijednu riječ da ne napišete o vašem suprugu koji je bio na funkciji (nezasluženo) da sprečava pranje novca, šverca i ostalih bahanalija.Zašto malo o tome ne pišete. Bilo ga je jadno i smiješno gledati kako skače na klupi košarkaškog kluba sa kriminalcem kojega je on trebao uhapsiti,a ustvari krimos je njemu sređivao funkcije kod gazde naših života.Da se razumijemo, životi nas čistokrvnih crnogoraca su u rukama sina Džoa Abazovića, ali tome su doprinijeli svi oni lupeži i kriminalci poput ovoga ljigavca s kojim živite.Ako budete nekada o tome pisali, draga gospođo ja ću vam dio vašeg napisanog ogorčenja priznati. Do tada puštim novu vladu da počne svoj posao pa ako ne ide njih ćemo puno lakše smijeniti, nego ove kojima vi pripadate. Dosta je bilo lopovluka.
03.09.2020 14:20
Aooo
Aooo: Ova nije dobro. Uzmi snikers nisi sva svoja!
03.09.2020 14:20
Зечија_шапица
Зечија_шапица: Тања лупета, љуља се столица па јој замантало.. у мрзној Србији је велики број људи са коријенима из ЦГ, један те исти народ.. чије ли је Косово територијално било?! Да није мало и црногорско кафе куварице?! Знаш ли колико је Црногораца отуд прогнано и вратило се у ЦГ?! Знаш ли колико Црногораца тамо и даље живи у бодљикавим жицама, енклавама, често без струје, под страхом кад дјецу пошаљу у школу хоће ли се вратити?! СРАМ ТЕ БИЛО!! Окупатори су ти људи који су Срби-Црногорци који деценијама живе и рођени су у ЦГ, као и прађедови им.. ћути и сједи гдје си..
03.09.2020 14:26
Spico
Spico: Kakva je ovo METLA cuti vrano jedna neoismena , doso ti je kraj MUKICE MALA . Raspisan je konkurs za HIGIJENICARKE JAVI SE I MIJENJAJ TERAOIJU POD HITNO.
03.09.2020 14:41
Anti drps
Anti drps: Ova glupa nesrecnica je tesko bolesna fasisticka branjenica antisrpske,satanske,lopovske sekte...polako za izazivanje mrznje i fasisticke stavove ces brzo da odgovaras,a i tvoj muz naravno zna se dobro za sto.Nikad vise vi ustase i lopovi necete biti vlast.NiKADA!
03.09.2020 14:41
Dejo
Dejo: TANJICE DRAGA moraces se polako navikavati na druga pravila stvarno mi te zao. Posto vec zivis sa Cetnikom vjerujem da ti nece biti problem da se naviknes na SRPSKU SPARTU. Nikad vise nece ovu zemlju voditi DPS SEKTA .uzmi nesto za smirenje cuj se sa BOZOM CRTOM.
03.09.2020 14:47
Ojha
Ojha: Nece nidje CG nestati i ova budala to zna,ali ce nestati lopovluk njenog nepismenog muza i njene privilegi,e pa zao mi je bolesnice al tvoj idol najveci lupez u istoriji CG i njegova banda idu u zatvor zajedno sa tvojim muzem...
03.09.2020 14:47
Baranka
Baranka: Ova je za ludaru,zamislite da ovakva budala bude na vlasti,raspada se od mrznje jadnica
03.09.2020 14:49
Johny
Johny: Ova je za Dobrotu
03.09.2020 14:50
Za ZECJU SAPICU
Za ZECJU SAPICU: Svaka cast na komentaru ali kako to da shvati jedna KAFE KUVARICA koja nije zadovoljna svoim zivotom koja je i bolesna i ne razmisla svojom glavom. Treba je shvatiti iz raskalasnog zivota prelazi opet na stari poso , a kad se padne sa konja na magarca boli TANJICE mozda se i snadjes pa budes sefica kuvaricama kafe 😂😂😂😂😂😂
03.09.2020 14:52
Љутко
Љутко: Резултати избора довољно показују. Такоувана госпођа Спичановић треба да прихвати и дјвати ко је ко. Напримјер, колико мандата су освојиле мањине? А мањине владају Црнпм Гором. Заједно са њом. И лијепо им је. 75% становништа ЦГ је православно, и још вам је мало било то него сте хтјели и Цркву да им узмете. Е, не може. Јесте, вријеме је... да се све врати у ред. Са званичног мјеста на ком се дотична налази не могу се слати поруке мржње и позивати на зло... олади Мала!
03.09.2020 15:00
За Кафе- куварицу:
За Кафе- куварицу:: Олади мала и кувај једну дуплу, без шећера!!!
03.09.2020 15:02
Zagor
Zagor: Koliko mrznje i lazi u jednom tekstu? Naprimjer, imam komsije izbjeglice s Kosova pravoslavce koji nemaju nikakve papire, a druge komsije albansi iz Makedonije dobili su licne karta na prve izbore, a jasno je zasto!
03.09.2020 15:07
Ja_ovako
Ja_ovako: Ova gospodja je uznemirujuće brzo napredovala u karijeri. Uzgred, toliko je ideološki zatrovana da sam potpuno siguron da bi na najobičnijem pregledu to već i sedimentacija pokazala.
03.09.2020 15:26
Polako
Polako: 1) Kada se u nekoj zemlji, nakon nekih promjena (revolucija, rat, promjena vlasti), na ulicama zavijore njene zastave, to znači da je ta zemlja je oslobođena. 2) Kada se u nekoj zemlji, nakon nekih promjena (revolucija, rat, promjena vlasti), na ulicama zavijore zastave neke druge države, to znači da je ta zemlja je okupirana. Tačka ❗
03.09.2020 15:45
GLUHI DO
GLUHI DO: Ova SPICANOVICKA je u pravu u njenoj izjavi ali je trebala napisati ŠTO MACKA RODI MISA LOVI jer ona je MACE svoje majke Mike draškovic sa Cetinja velike liberalke koja kad im Slavko okrenu ledja prešalta se u DPS radi licnog interesa pa je tako i šcerku Tanju vaspitala da postane USTAŠICA . Lako se moze desiti da se i ona brzo prešalta u pobjednicku koaliciju i pocne radjati male cetnike jer joj ga i kuca daje pošto joj djed po majci iz GLUHOG DOLA iz kojeg je bilo dosta CETNIKA a baba po majci iz LIMLJANA gdje je takodje bilo dosta cetnika i ne kaze se za dzaba oj CRMICE SRPSKA UZDANICE . Ovim bih porucio Tanji Spicanovic rodj. Draškovic da se vrati svojim izvornim korijenima i da se batali USTAŠKO KOMUNJARSKE politike mada i tu ima malo korijena ali o tom poto ako se ne izvini svima koje je opnjkala bez osnove i ne prestane da svašta BALJEZGA popišulja i bolje joj je da svašta jede nego svašta poše.
03.09.2020 16:06
Za. Polako
Za. Polako: Pravo u centar za pametne dosta. Ne mozemo budalama vrsiti transplataciju mozga. 🇲🇪❤️🇲🇪
03.09.2020 16:14
Sta je bilo bre
Sta je bilo bre: Alo bre 🐒🐒🐒 sto ste se uhvatili za kafe kuvaricu pa od necega mora da se pocne. TITO masinbravar, Dusko radijator, Brkovic zavarivac auspuha bi mogo ovako da vam nabrajam u nedogled zato ne balezgajte balege jedne smrdlnive.
03.09.2020 16:22
Dzoni
Dzoni : Ajde jadna kuvaj rastan radi nesto korisno pusti politiku a sta je radio drps i kilo svih ovih godina siptarima su masovno davali drzavljanstvo za dva dana a znam ljude koji su bez drzavljanstvo 15 i vise godina pravda je spora ali dostizna rasaraficemo drps samo polako
03.09.2020 16:22
Za polako brava
Za polako brava: Koje zastave druge drzave nesreco,pa trobojka sa grbom Petrovica je bila zastava Knjazevine i Kraljevine CG,no vama smeta Srpstvo nasih pradjedova u tome je stvar ....jer ste ustase dukljanske!
03.09.2020 16:23
Andjusha
Andjusha: Nikad vise lopovi na vlasti,mali ce biti Spuz!
03.09.2020 16:30
Moral je cudo
Moral je cudo: Alo goveda🐮🐮🐮pa vi jos nizte dosli na vlast zavisite od siptarskog cetnika od kuda toliko mrznje prema jednoj zeni, majci,pa sto ce biti ako se vi stvarno docepate vlasti. Ajde nesoji, gnjide neka se jave oni kojima je ova gospodja nesto lose napravila a ne lajete ko pascad smradovi.
03.09.2020 16:33
Osvježene lomače
Osvježene lomače: Poslije izbora svi polako otvaraju karte. Glupi Boško Obradović nije mogao da izdrži, pa je rekao ono što sva Srbija očekuje. Da Crna Gora ponovo bude dio Srbije. Crkva je otkrila da je vodila kampanju. Četnički fašizam je izbio na površinu, a krili su ga zbog velikog broja Crnogoraca i Bošnjaka koji glasaju za Bečića i Dritana. Medo je otkrio da jednu od crkvenih koalicija drže Masoni. Iz Beograda javljaju da je na terenu u Crnoj Gori bilo preko dvije hiljade popova. Svi su zajedno. Crkvena inkvizicija, Srbija koja oće istoriju i teritoriju, Rusija koja bi izlaz na Jadran, stranke koje prijete ognjem i mačem iz 1918-e, oni naivni koji misle da je ovo borba protiv kriminala, NVO sektor koji je vidio najmanje uvrede, a sad ne vidi najave genocida, onima koji odbiše “zlatne Judine dukate” a sad su dobri dinari, srpski spavači iz DPS-a koji prelaze u četnike, crnogorski Akademici koji su ćutali, skidaju crnogorske sakoe ispod kojih su srpske košulje, Evropa koja lukavo ćuti i misli da srpska pohlepa ima granice… Udružili su se crkveni interesi, vjekovni kompleksi nemanja svoje istorije, vojni strateški interesi, opijenost svetosavljem i četnicima, pohlepa, ideali o boljem životu, kompleksi neostvarene politike, viši interesi… Svi zajedno nalažu lomaču na kojoj se ponovo, kao prije sto godina, našla sputana i naivna, mala Crna Gora. Dani pred nama će pokazati ko drži šibicu.
03.09.2020 16:36
Realist
Realist: Pa,pa milo blavoru,pa,pa primitivni dukljanizam,pa,pa,antisrpstvo,pa,pa,privilegije,pa,pa,lopovluku tvoga muza,ej ti luda kafe kuvarice i dukljanska bolesnice!
03.09.2020 16:39
Boris
Boris: Podpredsjednica svih gradja Bara... Sta reci... A ovo joj je Veljovic omogucio... Nema kapaciteta da vodi ulicu ukojoj zivi... Treba da zivis medju nama,sramoto...
03.09.2020 16:41
Baltazar
Baltazar: Bolesna je,ne zamjerite joj....proci ce je brzo ovo dukljansko bjesnilo,polako te
03.09.2020 16:41
STOJAN
STOJAN: Gospodjo Spicanovic treba vas i shvatiti jer najvecu brigu sad imaju KRIMINALCI.
03.09.2020 17:11
Biops.
Biops.: Gospodjo kafe kuvarice.Spremite dzezvu da kuvate ponovo.A vasem klovnu obucite pudzamu na sare da se navikne na nju.
03.09.2020 17:20
Prelaz
Prelaz: Oduzeti „Kafe ku(r)varici" licencu za kuvanje kafe!!!
03.09.2020 17:32
OSTAVKA
OSTAVKA: Pod hitno ostavka, ova nije sposobna da sluzi svim gradjanima Bara koji je placaju.
03.09.2020 19:28
Aleksandar
Aleksandar: Tanja,100 godina napunila....svaku potpisujem
03.09.2020 19:56
Srpski Bar
Srpski Bar: Bolesnice bolesna idi leči se. Da ti Srbije nije bilo posle nesreće u koritu bi i dan danas bila, jer su te crnogorski stručnjaci udesili. Dosta je bilo vaseg strucnog kadra. Eto i ti poslije 2.god.rada u skoli postade direktorica iste a po zakonu ti je trebalo min.5.godina rada u prosvjeti. Dps ti je to omogućio i ti se busaš. Śedi (što bi ti rekla) dolje i ćuti. Posvjeti se malo toj djeci jer ne znaju kako im majka izgleda. Batali se mržnje prema braći. A kad smo kod braće kako te nije sramota da dajes ovakve izjave a rodjeni brat ti je oženio Srpkinju iz velikog Beograda!!!
03.09.2020 21:24
Mika
Mika: Nadam se da ce uskoro u Crnoj gori sve manje biti ovakvih rezimskih poltrona koji boluju i nikako da se izlece kompleksa Srbije.Kako ste besni kad vam se na fotelji polome nogarice :) Zivela Srbija,zivela Crna Gora!
03.09.2020 21:37
ČITAJ
ČITAJ: Gospodine "GLUHI DO ", molim Vas da se prvo dobro informisete ko je bio djed Tanje Spičanovic i iz koje porodice joj je porijeklom baba, i sto je sve Tanjin djed radio za Gluhi Do , da vam ne nabrajam sad jer koliko vidim niste dobro informisani , a ne da pisete da ima veze sa četnicima .Informisite se dobro o korijenima pa tek onda nesto prokomentarisite!
03.09.2020 21:43
Litijaš
Litijaš: Bravo za komentare- svaki u stilu duhovnosti i crkve kojoj pripadate! Rečnik po mjeri vaseg vodje. Bog s vama da bude!
03.09.2020 23:22
Aca
Aca : Pa zao zeni sto nece biti u vlasti i moci da koristi privilegije i da svi skupa kradu. Verovatno lose spava, drma se foteljica. Zao mi je bas i nje i muza joj karijeriste. Sram vas bilo ali za sram niste ni culi. Mrs u......
03.09.2020 23:58
Nikolina
Nikolina: Au, koja paranoja vlada u odlazećim redovima! Jel gospođa preskočila terapiju?
04.09.2020 00:35
Suza za Crnu Goru
Suza za Crnu Goru : Cija je to Crna Gora po vama .Ko vam dade vise pravo no nama drugima.Koste vi a ko smo mi. Zar ne treba da smo svi isto. Nijesmo ne po vjerskom ubjedenju nego partijskom. Privilegovani imase sva prava nisu morali ni struju da placaju sve ove godine.Za glas su sve dobili pare pozicije biznise . Izgleda da se toga jako tesko odreci. Da ste voljeli Crnu Goru Da vam je bila pjesma Ljepotica u pravom smislu Nebiste je ogulili do gole koze Uzeli sve najbolje Najljepse i debelo unovcili. Tesko se rastati od svega toga Pravda stigne svakok po zaslugama.
04.09.2020 04:37
Pajo
Pajo: Sto bi rekla Vesna Vugdelic.Dovoljno je da pogledas neku osobu i ocjenis kakav je njen mentalni sklop.
04.09.2020 08:28
Jovo
Jovo: I ko je sad fasista ,sovunista???Nikad vise Milo,pomahnitala si smiri se,ne preskaci terapiju
04.09.2020 08:45
Zoran
Zoran: Puna si erotike kuvarice.
04.09.2020 09:01
Za dudukljanku
Za dudukljanku: Bolest je svacija,idi su lijeci nesreco smetena!
04.09.2020 13:33
Барба
Барба: За једну особу коју је БОГ сачувао од сигурне смрти оне хладне јануарске ноћи 2006, у несрећи на Биочама, врло смјело и храбро прича и блати по светињи, јер у овим њеним текстовима између редова ја прочитах тако. Иначе њени рођаци Спичановићи сваке године славе славу Аранђеловдан. Што би рекао човјек, којим се хвалим и дичим да сам из истог племена, Марко Миљанов, а који је у позним годинама живота научио да пише и чита: "Јунаштво је кад браниш себе од другога, а чојство кад браниш другога од себе". Тања ја као један Србин из Црне Горе, из Куча са Медуна нисам ни мањи ни вићи црногорац од тебе. Али ти и остали који себе називате 'монтенегринима' вријеђате част и образ оних нас срба/црногораца. „Као Куч мрем прилично срећан, а као Србин несрећан и незадовољан.” - Марко Миљанов
04.09.2020 14:31
ZA CITAJa
ZA CITAJa: CITAJU JA NIJESAM KRIV ŠTO TI NEZNAŠ DOBRO DA CITAŠ I TUMACIŠ MOJE PISANJE PA PROCITAJ JOŠ JEDNOM PA CEŠ VIDJETI JER JOJ NIJESAM NIGDJE DJEDOVE I BABE IZ GLUHOG DOLA I LIMLJANA NAZVAO CETNICIMA JER SU ONI BILI KOMUNISTI ŠTO SVA CRMICA ZA ZATO UCI SE DA CITAS KAKO VUK RECE: CITAJ KAKO PIŠE A NE KAKO MISLIŠ. AKO IMAŠ OBRAZA I VDIŠ DA SI POGRIJEŠIO IZVINI MI SE ŠTO SE NADAM DA OCEŠ JER VIDIM DA IMAŠ POŠTENJA U DUŠI A UGLAVI ????????????.
04.09.2020 15:15
XYZ
XYZ: ČEMU OVOLIKO HISTERIJA? AKO NIJE U PRAVU, IGNORISITE.
04.09.2020 17:33
zetezemlja
zetezemlja: tesko vama komunjarske spijuncine.vi ste simbol svakog nepocinstva u c.g.vi ste troduplo dno dna ljudskog morala.prozivio sam sve zlocine vasih monstrumnih predka fasisoidnih komunjàra,a vi ste grdji od njih.
04.09.2020 18:05
milosveto
milosveto: vrh dps treba smjestiti na egzoticno ostrvo GRMOZUR na skadarskom jezeru najmanje 15 god. bez prava pomilovanja.oni kojima su ruke krvave do ramena narucioci ubistava dozivotna robija.sad vam ne moze pomoci ni njegovo ,,velicanstvo,,miras dedeic
04.09.2020 18:17
Vule
Vule: Anticrnogotska masineriska propaganda udruzena sa svih strana ubedila je sve, citav svet da je gradjanska Crna Gora neprijatelj svog postojanja. Ako se brani argumentima izvrnu istinu i ocas crno postane belo. Tacno je izdavale se licne karte Za odbranu Crne Gore sad ce za rusenje iste. Lepo je Kapicić reko meka je ova vlast. Kamo srece da ju je vodila cvrsta ruka. Greske se skupo placaju a bilo ih je na pretek. Mnogo ima primjera gdje je ocigledno da se sa najavljenom koalicijom sve gubi. Zlatne su bile devedesete naspram onoga sto sledi. Sto rece gos.ko li ce prvi upaliti sibicu.
04.09.2020 22:25
za botove
za botove: Ni vi ne biste u Spuzu,a imadoste i sada i prije zasluga.Sta mislite da cete moci svoju fasisoidni zlocin ispoljavati kao sto ste slavili"pobjedu" uz ikonografiju i pojanje.To je za vas poziv za suzivot sa vama.Zivjeli ste i radili ,laprdali sto ste htjeli ali bumerang je neminovan.Draga Tanja respekt prema vama i vasem muzu,vasem intelektu i svemu sto se izlozili ovakvim nikogovicima seljackim,ni za di su,nisu.
04.09.2020 23:16
za vuleta
za vuleta: Vule ne p.di....
05.09.2020 01:39
Patriota
Patriota: Treba podnijeti tuzbu za govor mrznje protiv doticne gospodje.
05.09.2020 08:09
PENDREK za 🐮🐮🐮
PENDREK za 🐮🐮🐮: Ne samo za ove nesoje sto su pisali nego i za ove iz redakcije sto su sve ovo objavili i jedne i druge u Spuz na ladovinu.
05.09.2020 09:48
Patriota II
Patriota II: Ovo je zaista uzasni govor mrznje! Gori jos nijesam cuo. Ovo je za prijaviti i sankcionisati. Bilo je i bice nakon izbora mnogo nezadovoljnih ljudi, ali ovo je podstrekivanje na zlo. Protiv izricanja bilo kog oblika mrznje na nacionalnoj osnovi sam. Gospodjo, lijecite se pod hitno!
05.09.2020 11:21
Aca
Aca : Zlo joj se vidi u ocima, sve je jasno.
05.09.2020 17:46
Ibro
Ibro: Ne mogu da vjerujem da ovo zlo može ds bude majks, supruga... a da rukovodi opštinom Bar i da ovako laje po narodu? Sramota za Grad Bar!!!
06.09.2020 08:22
Bajo
Bajo: Još ti fali metla... Tvom mužu čojstvo.
06.09.2020 19:15
Za. ALAPACE
Za. ALAPACE: Ajde sto se javljaju ove zenske ALAPACE ali ko bi rekao da u grad BAR ima toliko muskih ALAPACA pa laju ko pascad i utrkuju se ko ce ruznije da napise o ovoj gospodji. Zalosno da vi nosite pantalone kad muda nemate jer da imate mogli ste ovo da pisete prije izbora a ne poslije jer na mrtvog vuka i zec dize kurac. Da li vi muske ALAPACE imate majke, sestre, zene, cerke da li se mozda zastidite dupeta jer obraza nemate neka vam je bog u pomoc ali vama nema pomoci.
07.09.2020 01:41
Ok
Ok: Svaka ti cast Tanja. Sve si upravu. Spici ga ti ovim izdajnicima. Istina ih boli zato ovoliko I komentarisu tvoju izjavi. A gdje im je Gojko posrbica. Cuti p......
07.09.2020 21:15
Oooo
Oooo: Žalosno je da su ovakvi ljudi trebali da budu na čelo države i da djelo pravdu. Sreća da su se restartovali.
15.09.2020 22:46
Dukljanin
Dukljanin: Nikad Crna Gora nece biti cetnicka tvorevina neka upamte to SOVINISTI.Koliko god se upirali bradonje na celu sa ovim njihovim ispolitizovanim popovima to im nece uspeti.Crna Gora ce ostati nezavisna proevropska drzava gde sovinistima nece biti mesta.
18.09.2020 00:09
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar