Ћирилица Latinica
15.01.2019.
Politika

Šeik zainteresovan za Luku Bar

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Predsjednik Milo Đukanović tokom boravka u Abu Dabiju sastao se sa još jednim članom vladarske porodice, šeikom Hazom Bin Zajed Al Nahjanom, koji u svojstvu zamjenika krunskog princa Mohameda vodi Vladu Abu Dabija. Domaćini su poseban interes izrazili za Luku Bar, kao i za realizaciju jednog broja projekata u oblasti turizma, navedeno je u saopštenju.

Pored tet-a-tet razgovora, u proširenom sastavu bilo je riječi o razvojnim iskustvima i mogućnostima daljeg privlačenja investicija u Crnu Goru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

'Domaćini su poseban interes izrazili za Luku Bar, kao i za realizaciju jednog broja projekata u oblasti turizma. Obrazovanje je i u ovom razgovoru bilo jedna od važnih tema, posebno u kontekstu značaja stranih ulaganja za Crnu Goru, s kojima pored kapitala dolaze i nova znanja i nove vještine upravljanja', navedeno je u saopštenju.

Đukanović će iz Abu Dabija otputovati u Dubaji, gđe će imati susrete sa još jednim brojem potencijalnih investitora iz Emirata, zaključeno je u saopštenju.

Izvor: Portal RTCG

Komentari
VIDO -VIT
VIDO -VIT: Zar ovo nije posao za predsjEdnika Vlade, ili je u pitanju puc. Uostalom predsjednike drzava prima kralj Abdulah a ne princevi uz pocasti vojen i protokolarne. Ovo je vise privatni biznis trip.
15.01.2019 16:16
ZAHTJEV
ZAHTJEV: Mozete li da se bavite lokalnom politikom i kontrolom rada izvrsne vlasti a da medjunardne i nacionalne teme prepustite drugima osim u slucajevima kada se radi o Baru. Izgubicete i pravac i uredjivacku politiku i povjerenje Barana. AKo nemate sto da napisete, a ,misljenja sam da imate itekako, onda pisite misljenja citalaca, pisma citalaca, ankete itd. Evo recimo istrazujte sta je bilo sa aferom sverca cigarata i saslusanjem Sefa barske policije.
15.01.2019 16:24
Kako da ne
Kako da ne: Luka im treba za sverc... Oni ce kupiti luku kao sto ce biti otvoreno 40 000 radnih mjesta...
15.01.2019 16:28
Rajo
Rajo: @Zahtjev: Da Luka Bar je vjerovatno u nekom drugom gradu? Reci mi građanima Bara šta može da se tiče više od sudbine Luke Bar, šta bulazniš?
16.01.2019 10:46
Cccc
Cccc: Nas kapo ide da opipa teren za:luku,Buljaricu,Veliku plažu ,jezero i to malo sto je ostalo!Ne vjeruje on da to ostali mogu bas efikasno drpsnuti!?
24.01.2019 07:08
Laki
Laki: Konju jedan prodao si sve prodaj ono što si ti zaradio da se Tito digne iz groba da vidi što činiš đubre jedno smece.
26.01.2019 19:45
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar