Ћирилица Latinica
08.02.2021.
Sport

Lalošević: Vrijeme je za bolji odnos prema talentovanim sportistima!

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Sportski potencijal u Crnoj Gori očigledan je i kao takav mora biti njegovan u svim sportskim sferama, kazao je direktor Uprave za mlade i sport, Vasilije Lalošević.

On je naglasio da je cilj rada institucije na čijem je čelu da se svi sportovi ravnomjerno razvijaju i da sport u Crnoj Gori konačno dobije epilog koji zaslužuje.

Lalošević je ugostio danas predsjednike Stonoteniskog, Streljačkog, Taekvondo i Planinarskog saveza Crne Gore, Ratka Dedića, Zorana Boškovića, Davida Perčobića i Dragana Bulatovića, kao i Marinu Kosić, predstavnicu Skijaškog saveza Crne Gore.

Gosti Laloševića bili su i tekvando reprezentativci Stevan Vuletić i Vasilije Nestorović, koji su Crnoj Gori donijeli bronzane medalje sa kadetskog prvenstva Evrope u tekvondou.

Lalošević je kazao da ga naročito čini srećnim što je imao priliku da ugosti uspješne mlade sportiste – Stevana Vuletića i Vasilija Nestorovića.

"Njihove medalje sa Evropskog prvenstva u tekvondou za kadete služe za primjer i podstrek svim njihovim vršnjacima koji žele da se bave nečim plemenitim, kao što je sport. Uvjeren sam da ćemo u budućnosti gledati ova dva mlada momka kako dodatno napreduju i kuju ime Crne Gore na evropskom sportskom polju", rekao je Lalošević.

(Mina)

Komentari
Za Lalosevica
Za Lalosevica: U ovom se slazem sa tobom 👍👍✌️✌️🇲🇪🇲🇪🇲🇪💓💓💓
08.02.2021 15:59
Vasojevic
Vasojevic: Ali to ne treba da znaci da ovaj gospodin treba da unapredjuje dps-ovce,nego treba kuci da ih posalje.....
08.02.2021 17:48
Sreca
Sreca: A gdje su Vam sportisti Iz djiju-djice kluba Mornar? Koliko medelja su Oni donijela za Crni Gori!
08.02.2021 18:12
Miloš
Miloš: Šta čekaš Vale. Miči onog pedera Kapisodu iz Rukometnog Saveza i odma inspekciju da provijeri šta su radili Radoičić i društvo i koliko su pokrali i uništili rukomet u CG...
08.02.2021 18:35
Za milosa
Za milosa: Tebi treba malo "puno" kulture!!! Ne omalovazavaj druge, ne osjecam se pogodjenim ali ipak su nam 🤚tasi jedni od boljih!!!
08.02.2021 20:39
Sportista
Sportista: Vasko pametan jesi,ostrascen nijesi,ali samo nemoj postati PATISPANJ!Evo jedna maaala pricica:U Baru takmicenje iz atletike,takmicari iz svih zemalja.Atmosfera prelijepa,suncano,more ljudi a I more u bonaci.Gospodim Mrdak obezbjedjuje ketering,a to je komad hljeba,salama i parce trapista!!!!Vale igrom slucaja (a nista nije slucajno)u papirima keteringa rashod je 4e po sendvicu!!!!Sad zamisli nase sramote kad su one,,opanke,,dali sportistima iz svijeta!!!Ovo ti garantujem da je istina à Ti provjeri!To ne smije proci ne kaznjeno!!!!!!A ti vidi sto ces!
08.02.2021 21:01
Miloš
Miloš: Ja govorim o Crnogorskom rukometu i o lopovima Radoičiću i Kapisodi... I samo da znate da se Crnogorska rukometna liga zove Liga Bez Briga...
09.02.2021 10:16
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar