Ћирилица Latinica
15.03.2018.
Sport

Mornar trijumfovao za četvrtfinale

Autor: Redakcija. 2 Ostavite komentar

Evropska bajka Mornara na međunarodnoj sceni se nastavlja – vicešampion Crne Gore pobijedio je Ostende 90:63 u revanšu osmine finala Fibinog Evrokupa i nadoknadio poraz od 13 poena iz prvog meča u Belgiji.

Ekipa Mihaila Pavićevića odlično je počela utakmicu, dobila prvu četvrtinu 24:14 i najavila da će prvak Belgije imati mnogo problema da sačuva prednost iz prve utakmice.

Držali su se nekako do poluvremena gosti, a onda je uslijedila furija iz “Topolice”.

Dobio je Mornar treću četvrtinu 30:16, stekao 24 poena prednosti, a tokom posljednje dionice zaliha Barana išla je i do plus 33.

Sjajno su šutirali za tri poena izabranici Mihaila Pavićevića, koji su pogodili čak 16 trojki iz 29 pokušaja.

Blistao je Nemanja Vranješ sa 29 poena (8/11 za tri), Derek Nidam dodao je 24 koša (5/8 trojke), dok je Vukota Pavić ubacio 16 poena.

Sa druge strane 14 poena Kastelota, dok je naš Vlado Mihailović postigao samo četiri.

Mornar sljedeće iskušenje čeka u nedjelju, kada će u prvom meču polufinala ABA lige gostovati Crvenoj zvezdi.

Izvor: cdm

Komentari
drasko
drasko: AJMO nasi Crnogorski Mornari, mozete vi pobijediti i tu Zvijezdu koja je siva eminencija one nekadasnje, CG kosarka je postigla ogroman uspjeh sa 2 kluba u plej ofu ABA lige, zamislite pored prvaka Evrope Slovenije i viceprvaka Srbije, pokazali smo da smo mi bastion talenata a ocvoliko malo klubova i mala baza , fenomen
15.03.2018 20:06
brod sreće
brod sreće: Koliko će brodova morati proći kroz maglu, da se sve ovo izfinansira ? Svako normalan zna, da su to pare iz našeg budžeta, a samim tim , naše. Za sada niko nema jaja da napiše. Kad počne hapšenje svi će jurišati da jave da su baš oni ti koji su ga provalili,
17.03.2018 10:52
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar