Ћирилица Latinica
25.04.2024.
Политика

Вукићевић пита Ђукановића: Мило, одакле ти милиони?

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

„Изјаве које је дао бивши предсједник ДПС-а Мило Ђукановић очигледно су одраз панике у којој се налази, јер су у притвору неки од његових најближих сарадника“, оцијенила је за ИН4С, Маја Вукићевић, потпредсједница Демократске народне партије и посланица За будућност Црне Горе.

Према њеним ријечима, то што се против некада челних људи у црногорском правосудном систему и у систему безбиједности, воде поступци за тешка кривична дјела из области организованог криминала само је још један доказ о томе какав је био карактер режима који је био на власти до 2020. године, а у чијем је средишту био управо Ђукановић.

„Навикао да прогони политичке противнике, монтира судске процесе уз помоћ Катнића, Чађеновића, Весне Меденице, Сузане Мугоше, Ђукановић опет пријети лисицама и крвном осветом, и очигледно шаље поруку Специјалном државном тужиоцу. Умјесто бахатости коју демонстрира, грађани Црне Горе очекују да Мило Ђукановић објасни одакле њему и његовој ужој породици милиони евра, да одговори на бројне афере попут Лименке, Телекома, које се везују за период његове владавине“, истакла је Вукићевић и поручила:

Што се пријетњи тиче, нека надлежни органи раде свој посао, али јасно је да се велика бука ствара, јер лисице могу да заврше тамо гдје им је одавно било мјесто.

Коментари
Чича
Чича: А јес , богме Мило дон Карлеона мора да одговори одакле му милиони, за цигарете знам није пушио него их продавао, можда зарадио на брашно.
25.04.2024 15:11
Sin Dragan
Sin Dragan: Samo jedan ?? To je sica za njega😀
25.04.2024 18:18
Centar
Centar : Bravo Majo
25.04.2024 19:19
😎
😎: Dokle ce ovo lopovsko smece biti na slobodi?
25.04.2024 20:34
Crmnica
Crmnica: Bas se ovaj put unezvijerio i u strahu su velike oci. Poceo je da nebulozi jer osjeca da ce biti brzo i on tamo. Slomio ga strah jer mu je Lazovic i Katnic u zatvor ali tek se osjetio nezasticeno kad mu je preminuo Brano Micunovic koji ga i odrzavao na vlasti, bogatio i snadbijevao sa cistim kokainom da moze da se uradi a pri tome da se ne truje.
25.04.2024 22:51
гаврило
гаврило: Цијела Црна Гора зна што је урадио Црној Гори! Само не зна власт која је садашња! Плашим се да то неће урадити ни једна а док то не уради неће бити среће у ЦГ! Мило Ђукановић је парадигма зла, подјела, мржње, пљачке и не откривених убистава...да ли ће бити политичке воље да се овакав изрод смјести тамо гдје му је мјесто и да коначно побједе правда и истина је питање које поставља већинска ЦГ?!
26.04.2024 08:09
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar