Ћирилица Latinica
04.09.2023.
Политика

Вучуровић: И Хрватска констатује да је Црна Гора постала колонија

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Доживјели смо да нам предсједник Хрватске дијели лекције о томе да не треба да слијепо слушамо и служимо странце, јер ни он не може да вјерује да ни владу своје земље не смијемо да формирамо док се не огласи неко из Брисела или Берлина, саопштио посланик Нове српске демократије Јован Вучуровић.

Он је коментаришући изјаву хрватског предсједника Зорана Милановића да ћемо, ако се Црна Гора буде дала уцјењивати, „имати поломљене ноге које неће зарасти“, поручио да је ЗБЦГ током кампање свакоденвно истицала да се пита народ, а не амбасаде.

"Ево докле је дошла Црна Гора због оних политичара који клече испред амбасада, чекају упутства и формирају ставове по налозима трећих савјетника. Поручивали смо свакодневно током кампање – да се пита народ, а не амбасаде. Упозоравали смо, јер је друштвена сцена постала таква да се дио политичара претворио у слуге западних амбасада, а НВО, част изузецима, у агентуру која трчкара за грантовима и напада свакога ко жели да се бори за достојанство ове земље"- саопштио је Вучуровић.

 
 Он је казао да не чуди што нам се, како је рекао, Милановић спрда.

"Пошто су поданици данас најгласнији, није ни чудо да нам се спрда Зоран Милановић, да нас Хрватска ући како се понашати према страним центрима моћи. То је и природно кад су они који воде ову државу последњих деценија пљунули на традицију и пријатеље, па сад умјесто партнера имају газде и налогодавце. Због таквих је дична и славна Црна Гора данас колонија у којој се вољом газди примјењују расистичке и нацистичке методе – да представници једног народа не могу бити дио владе, да тамо не могу они који су срушили бивси режим"- казао је он.

"Слика је комплетна када се, уз то као фактор за прављење такве владе, појави и новац мафије и тајкуна, који покушавају да очувају полуге бившег режима и након побједе 30. августа и оне од 11. јуна. Видјећемо има ли таквих, који су за прљави мафијашки новац спремни да издају народну вољу и покушају да на крилима сателита ДПС на власт врате Мила Ђукановића" - закључује Вучуровић.

Коментари
Božo
Božo: CG je samostalna a hvala Bogu zasigurno nije rusko-srpska kolonija nego članica NATO saveza i uskoro članica EU
06.09.2023 21:45
Rokoćelj
Rokoćelj: Uvaženi Boki,potpuno si u pravu i prvi put da su nam stavovi usaglašeni.Božo sa crtom ili bez pokazuješ da se prilagođavaš situaciji u kojoj živiš.Postoji tračak nađe da bi nešto moglo biti od tebe.Otom potom vidjet ćemo.
07.09.2023 15:04
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar