Ћирилица Latinica
01.08.2024.
Спорт

Барани настављају да исписују историју: Морнар прошао након пенала

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Фудбалери Морнара настављају да исписују историју клуба. Након што су елиминисали Динамо из Тбилисија, Барани су из Лиге конференција избацили и Раднички из Крагујевца.

Изабраници Зорана Ђурашковића су након извођења пенала славили 4:3. Меч на ДГ арени је у регуларном току завршен 2:1 чиме је Морнар анулирао пораз из прве утакмице од 0:1.

Голман Радничког Лука Лијескић је већ на старту пенала одбранио шут Марка Ђуришића, али је већ у наредној серији Стефан Поповић „прочитао“ Ристића, да би у наредној серији капитен Шумадинаца и трагичар меча, Симовић, погодио стативу.

До краја су Марко Ћетковић, Киши, Андрија Калуђеровић и Филип Митровић били сигурни и одвели Морнар на мегдан, највјероватније мађарском Пакшију.

Лијескић је на руци имао и лопту Митровића али то, ни одбрањени пенал Ђуришићу није било довољно за његов тим јер су погодили „само“ Евандро, Алексић и Видосављевић.

Барани су имали пролаз у наредну рунду у рукама и у регуларном току, головима Криса Марлонга Ондонга Мба у 45. и 83. минуту.

Француз је прво погодио главом након корнера Дарка Зорића, док је седам минута прије краја регуларног тока утакмице, након аута Стевановића, леђима отресао капитена гостију Симовића и из окрета послао лопту под пречку.

Ипак, у 8. минуту судијске надокнаде времена, стријелац јединог гола на првом мечу у Лесковцу, Милан Алексић је са ивице шеснаестерца погодио за 2:1.

Шеф стручног штаба Крагујевчана Феђа Дудић. се након гола свог тима залетио ка клупи Барана. Настало је комешање међу клупама, а све је завршено црвеним картонима за Дудића на једној, те шефа стручног штаба Морнара, Зорана Ђурашковића и штопера, који се у том моменту налазио на клупи, Баошића на другој страни.

Пошто није било голова у продужецима, путника у 3. коло су одлучивали пенали.

Коментари
Bond
Bond: Barska srbadija na aparate.
01.08.2024 13:02
SrbIN
SrbIN: Srbadiju boli k....za vas mne i drps dudukljanski mornar!
01.08.2024 18:20
Za srbina
Za srbina : Ugrizi i mene, da zajedno idemo kod doktora🤓
01.08.2024 18:28
❤💙🤍
❤💙🤍: Mirni boranijo rasrbljena,mirni bagro prodata!
01.08.2024 21:11
MORNAR
MORNAR: Kako Mornar ispegla ove umisljene fudbalere iz srbije Ocerupase ih ko pilice zao mi ovih ,,nasih,,prodanih dusa sto moraju malo na aparate. ,,Boj ne bije svijetlo oruzje no boj bije srce u junaka,,
02.08.2024 12:55
1234
1234: Svaka cast.
03.08.2024 09:26
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar