Ћирилица Latinica
24.08.2023.
Хроника

Хапшење у Бару: Пронађени кокаин, екстази, марихуана...

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

"Са свим је упознат тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици по чијем је налогу И.Р. ухапшен, због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога", додаје се у саопштењу

Полиција је у Бару ухапсила И.Р. (43) из Подгорице, након што је код њега пронађено преко шест хиљада таблета екстазија, кокаин и марихуану, саопштено је из Управе полиције (УП).

"Службеници Регионалног центра безбједности "Југ", Одјељења безбједности Бар су, предузимајући планске мјере и радње у циљу сузбијања уличне продаје наркотика, у насељу Челуга контролисали И.Р. из Подгорице који је управљао путничким моторним возилом", наводи се у саопштењу УП.

Приликом прегледа возила полицијски службеници пронашли су, како се наводи у саопштењу, пвц паковање са садржајем прашкасте материје бијеле боје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин, масе 50,9 грама.

Полицијски службеници су сходно наредби надлежног суда, како се наводи, извршили претрес куће и других просторија које користи И.Р.

"Том приликом су пронашли 6.337 таблета за које се сумња да су екстази, као и четири пвц паковања са садржајем прашкасте материје плаве боје за коју се такође сумња да је дрога екстази, укупне тежине са таблетама 3.197,6 грама, као и пвц паковање са садржајем за који се сумња да је опојна дрога марихуана и двије ручно прављене цигарете са истим садржајем, укупне масе 2,6 грама", наводи се у саопштењу.Са свим је упознат тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици по чијем је налогу, додаје се у саопштењу, И.Р. ухапшен због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar