Ћирилица Latinica
08.09.2023.
Политика

Крвавац (апартчик ДПС-а) најгласнији противник уласка ЗБЦГ у Владу

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Најгласнији противник уласка коалиције За Будућност Црне Горе у 44. Владу Црне Горе је функционер Покрета Европе сад, извјесни Бранко Крвавац.

Гледано из перспективе обичног грађанина, став господина Крвавца може дјеловати као легитимно политичко опредјељење. Међутим, када се дубље зарони у његову политичку прошлост, јасно се уочава веза с претходним режимом Мила Ђукановића.

Господин Крвавац је 2015. године ангажован као приправник у Министарству финансија на лични захтјев тадашњег министра Радоја Жугића. Оно што Крвавац крије јесте његова блиска срадња са тадашњим државним секретаркама министарства финансија Мином Јововић која је била учесник афера која је узбуркала свјетску јавност, а тиче се офшор фирми и тајних рачуна у Панами, као блиски савезник Мила Ђукановића са групом контроверзних палестинских бизнисмена и Марином Перовић која је ухапшена у афери ‘’Вардар и Клап’’ која је такође везана за Блажа Ђукановића.

Гдин Крвавац као једна од младих нада ДПС-а и струје блиске Милу Ђукановићу и Радоју Жугићу експресно је напредовао у Министарству финансија, јер га је за руку директно довела у министарство Жугићева ћерка, па је управо он био је један од најгласнијих заговорника да 2019. године минимална плата не буде повећана на 250 евра, због негативног ефекта на привреду и повећања незапослености. И онда само двије године гдин Крвавац доживлајава политичку катарзу и заборавља своју ружну ДПС прошлост и свог политичког ментора Радоја Жугића, тепостаје један од највећих фанова Мицкеја Спајића и заговорника повећања минималне зараде на 450 евра, програма који им је осмислио и ископирао проф. Горан Радосављевић, најближи сарадника Бориса Тадића.

Како је гдин Крвавац преломио у глави да у рекрдној 2019. години не може повећање на 250 евра, али у пост ковид 2021. години може на 450 евра, остаће тајна као и његов ангажман са Перовић и Јововић, јуришницима Жугића и Ђукановића.

Заборавио је гдин Крвавац да је био један од најближих сарадника Рашка Коњевића и Дарка Радуновића личног банкара Аца Ђукановића. Заборавио је многе ствари гдин Крвавац, али ми смо ту да га подсјетимо. И није чудно што је гдин Крвавац највећи противник уласка ЗБЦГ у Владу, јер управо се Демократски фронт борио против оваквих ДПС апартчика и политичких пионира Мила Ђукановића и Радоја Жугића.

(www.borba.me)

Коментари
Mrsh
Mrsh : Splacino drkljanska,j... te milo brav lopovski!
08.09.2023 17:55
Za mrs
Za mrs: Drz te ga, ne dajte da utekne😂😂😂😂
08.09.2023 18:01
Božo
Božo: Sve može samo ZBCG neee.
09.09.2023 07:04
Toplica
Toplica : Bozo crta se javi
09.09.2023 10:47
Rafaela
Rafaela: Božo crta vuče crte.Eto Boki dobio direktorsku fotelju.Baš ga briga ko je na vlasti.Boki je snalažljiv,ima znanje akademski građanin i šta više reći o ovom genialcu
09.09.2023 12:38
Za ove
Za ove: Boza vas "PRCA" na suvo😂😂😂
09.09.2023 14:54
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar