Ћирилица Latinica
17.07.2024.
Политика

БЦГ: Трајект Бар - Анкона је мост између Црне Горе и Италије

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Саопштењем за јавност огласила се партија Бирам Бар - Бирам Црну Гору. Саопштење преносимо интегрално...

....

У свијету гдје границе све више губе на значењу, један пројекат у срцу Јадрана доноси наду и обећава свијетлију будућност за све нас. Успостављање трајектне линије између Бара и Анконе није само техничка иновација или економски подухват, већ емотивна и политичка прекретница која повезује људе, културе и нације.

Прво и најважније, ова трајектна линија представља мост између Црне Горе и Италије, између Бара и Анконе. Мост који није изграђен од челика и бетона, већ од пријатељства, разумијевања и заједничке будућности. Отварањем ове линије, стварамо могућности за економски раст, унапријеђење туризма и јачање културних веза. Наши предузетници добијају нову прилику да пласирају своје производе на страно тржиште, док наши грађани добијају прилику да лакше путују, уче и размјењују искуства са сусједима с друге стране Јадрана.

Инфраструктура није само питање путева и мостова, већ и питање визије и лидерства. Ми из партије Бирам Бар - Бирам Црну Гору вјерујемо да је улагање у инфраструктурне пројекте кључ за дугорочни развој наше земље. Свака нова линија, свака нова веза, доприноси јачању наше економије, али и побољшању квалитета живота наших грађана. Залажемо се за развој јер знамо да само кроз повезивање са развијеним свијетом можемо напредовати.

Овај пројекат је конкретан показатељ успјешне сарадње између политичких субјеката Бирам Црну Гору и Европа Сад. Споразум о политичком дјеловању, који су потписали лидери ових партија, даје конкретне резултате у реализацији многих кључних инфраструктурних пројеката. Ово није само обећање, већ резултат преданог рада и визионарског приступа. Показали смо да можемо донијети праве промјене и унаприједити све аспекте живота наших грађана. Ова трајектна линија није само средство транспорта, већ симбол нашег заједничког успјеха и напретка, одраз посвећености и одговорности према будућности наше земље.

Успостављање трајектне линије између Бара и Анконе је симбол нових могућности и наде. То је доказ да смо на правом путу, да смо направили прави избор и да заједно можемо изградити бољу будућност за све нас. Јер, на крају дана, није ствар у поморској линији која повезује два града, већ у линији која повезује срца и умове људи.

Бирам Бар - Бирам Црну Гору - Бирамо будућност, бирамо напредак.

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar