Ћирилица Latinica
02.09.2023.
Политика

Ни СНП неће са Спајићем и сателитима ДПС-а у Владу!

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Социјалистичка народна партија која има два посланика у актуелном сазиву црногорског парламента није расположена да уђе у Владу која не би имала широку подршку у највишем законодавном тијелу државе, а коначну одлуку да ли ће партиципирати у будућој извршној власти највјероватније ће донијети Главни одбор - незванично је "Барском порталу" речено у овој политичкој организацији. 

"Чланство, гласачи и симпатизери СНП-а су категорички против тога да се ДПС преко својих сателитиских партија замаскиран врати на власт, а посебно наша база не жели да ми у тој причи будемо саучесници" - казао је нашем порталу извор из централе СНП-а.

Иначе, као што је познато, мандатар и предсједник Покрета Европа сад (ПЕС) Милојко Спајић састао се јуче  са лидером Социјалистичке народне партије (СНП) Владимиром Јоковићем, са којим је разговарао о конституисању и дјеловању будуће нове владе. Никакав договор, међутим, није постигнут.

Спајић је незадовољан напустио састанак, јер није успио да добије бланко подршку СНП-а, упркос ранијем ставу Предсједништва те странке и изјавама појединих функционера.

Спајићу је предочено да се ситуција компликује, нарочито наког јавног испута предсједника Црне Горе Јакова Милатовића, као и да СНП неће журити са доношењем одлуке.

Предочено му је и да понуда коју је дао СНП-у није задовољавајућа.

Састанак је одржан у просторијама СНП-а у Подгорици, а са Спајићем је био и члан Предсједништва ПЕС-а Бранко Крвавац.

Коментари
don Milo
don Milo: Ne sastavi li Spajić vladu, na potezu je DPS kao druga najjača stranka u zemlji.
02.09.2023 13:36
MILOJKO SAMO JAKO
MILOJKO SAMO JAKO: Sta hoce ovaj glavurdan SNP je nekad bila druga po velicini on je doveo na dva odbornika i jos ima obraza da nesto palamudi mici se u koaliciju sa Milacicem,Dajkovicem,SDPom vi gubitnici mozete stati u kombi uf zaboravih ovog prdonju iz civisa sto se najede pasuljcine pa prdinja kroz skupstinu u aut i bez talasanja.Birajte vladu ce sastavljati ili PES ili DPS .
02.09.2023 17:19
Baltazar
Baltazar: Dukljosi sanjacete lopovski drps na vlasti jedno 100 godina....nikad vise sekto ustaska!
03.09.2023 00:36
гаврило
гаврило: Мали са србским држављанством је све урадио како не ваља, све! Умјесто да буде саборан и добије највећу подршку он је заправо постао један обичан мали трговац, пилићар! Најбоље би било послије свега ДС врст мандат и спаси душу, овако ће га памтити као оног несрећног Пајовића!
03.09.2023 15:49
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar