Ћирилица Latinica
23.07.2024.
Политика

Пробудио се случајни предсједник: "Реконструиосана Влада је превара"

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Осим ДПС-у, СД-у, СДП-у и још неким опозиционим субјектима, реконстрисана Влада која ће се данас озваничити није по вољи ни случајном предсједнику Црне Горе Јакову Милатовићу.

"Баш кад смо мислили да нас више ништа не може изненадити данас свједочимо још једној превари и вријеђању здравог разума грађана Црне Горе", казао је предсједник Црне Горе Јаков Милатовић.

Данас је, вели он, Црна Гора жртва најпримитивније политичке трговине и неодговорности коју премијер у континуитету демонстрира према вођењу државе.

Након што је грађанима постало јасно да је изневјерена идеја промјена, наставља се, каже Милатовић, девастација политичког живота и демократских процеса.

“Нетранспарентност, непринципијелност, партитократија, урушавање институција и трговина државним интересима свој врхунац достижу изгласавањем најгломазније Владе у историји Црне Горе чији је циљ заштита појединачних интереса а не бољитак нашег друштва и европски пут државе”, навео је Милатовић на мрежи X.

На крају је нагласио:

“Не само да грађани овим неће добити оно што им је обећано попут увећања зарада за 25 одсто, меритократију, владавину права и другачије дјеловање од оног на које смо навикли у прошлости, већ ће вишеструко платити све док се и последњи партијски функционер не намири. Пред свим друштвеним актерима у Црној Гори је борба за пристојну и праведну државу, истински грађанску и европску земљу, у којој ће успјех сваког појединца зависити искључиво од његових компетенција и постигнутих резултата”.

Коментари
Оперативац
Оперативац: У ту превару премијера спадаш и ти јакове милатовићу!
23.07.2024 11:28
Sasaa
Sasaa: Ide često kod Pilenkovića pa ga i kopira Treba držati svoje dostojanstvo a ne sluga biti
23.07.2024 13:41
🇷🇺
🇷🇺: Пи, нечоеку! Иста сте роба - бофл!!!
23.07.2024 14:25
Za slucajnog
Za slucajnog: Ko tebe sto pita nesreco montenegrinska!
24.07.2024 11:01
Za operativca i ostale Srbijance
Za operativca i ostale Srbijance: Sto je bilo srbadijo sto ste se uspandrcali pa Jakova ste vi doveli na vlast zar nisu Pipun i cetnicki vojvoda pozvali svoje glasace da glasaju za njega e sa posto je Milatovic Mudonja i nece da igra po vasim taktovima koje vi svirate sad vam ne valja i pljujete po njemu,a odgovara vam ovaj bez mudic P....... od covjeka kao sto vam odgovaraju balije,vehabije svi koji igraju kako vi svirate.
24.07.2024 12:25
❤💙🤍
❤💙🤍: Mirni ustase,mirni boranijo rasrbljena!
24.07.2024 17:17
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar