Ћирилица Latinica
17.07.2024.
Политика

Вучуровић: Албанска мафија је Ђукановића држала на власти

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Важно је да надлежни органи најозбиљније раде свој посао када су овакви случајеви у питању. Сваки грађанин, било да се ради о Милу Ђукановићу или неком другом, мора бити заштићен, све пријетње темељно испитане и спријечена свака могућност да нечија безбједност буде угрожена, казао је посланик Нове Српске Демократије, Јован Вучуровић, који је коментарисао актуелну тему везано за наводну припрему атентата на Мила Ђукановића.

Мило Ђукановић је претходних деценија био једна од најважнијих фигура у региону, не само политичких већ и због веза које су он и његова власт имали са организованим криминалом и најопаснијим мафијашким клановима. Ради се о деценијама сарадње, од оних италијанских криминалаца са почетка деведесетих до кавачког клана последњих година“, каже Вучуровић.

Он подсјећа да су сви они радили на томе да се очува власт Мила Ђукановића, „а албанска мафија је, по њиховом признању, била инволвирана и у подршку Ђукановићу везано за малверзације које су се дешавале током референдума 2006. године“.

„Све је то довело до тога да је мафија у Црној Гори годинама имала своје царство, а ДПС је био политичко крило и заштитник мафије. Та партија и њен шеф су створили хоботницу која је контролисала политику, судство, тужилаштво, полицију, АНБ. Држава данас мора показати снагу и одлучност, обезбиједити сигурност и заштиту Милу Ђукановићу, а надлежни најзад морају кренути у процесуирање бившег шефа ДПС због разних кривичних дјела, закључује Вучуровић“.

Коментари
🇷🇺
🇷🇺: Извини, они и данас све то контролишу!
18.07.2024 07:17
🇲🇪🇲🇪🇦🇱🇦🇱
🇲🇪🇲🇪🇦🇱🇦🇱: NEMA KRALJA NEMA TITA JOS SE OVDE MILO PITA. mirni cetnici i pocetnici
18.07.2024 10:14
Bodin Srbski
Bodin Srbski: Zivjela nasa Primorsko-Zagorska Srbija i Srpska Zeta kao njen glavni deo!!!!😀😀
18.07.2024 12:46
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar