Ћирилица Latinica
10.08.2022.
Спорт

Педесеторо младих спортиста из Црне Горе на пријему код Вучића

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

У Палати Србија предсједник Александар Вучић примиће сјутра око 200 најталентованијих младих спортиста из Црне Горе, Републике Српске, Сјеверне Македоније, са Космета и из дијспоре. Ријеч је о спортистима који се од 1.августа налазе на кампу у Београду у организацији Удружења "Спортстарс".

Они током десетодневног боравка имају прилику да тренирају, али се и такмиче у тенису, одбојци, фудбалу, кошарци и рукомету, а тренинге воде професионални спортисти и истакнути тренери из Србије.

Камп се одржава у Дому ученика средњих школа "Патријарх Павле", а осим спортских тренинга и такмичења полазници могу да кроз шетње упознају и неке од културних знаменитости Београда.

Камп под називом "Србија те зове" су подржала  четири министарства Владе Србије, уз покровитељство предсједника Александра Вучића.

Из Црне Горе је за учешће на кампу одабрано 50 младих спортиста узраста од 12 до 15 година, а најбројнији су они из Бара, Берана, Херцег Новог и Плужина. Ту су и талентовани дјечаци и дјевојчице из Подгорице, Мојковца, Даниловграда... Промотери кампа, поред осталих прослављених српских спортиста су некадашњи рукометаш Ненад Перуничић, кошаркаш Милан Гуровић и одбојкаш Жељко Танасковић. Камп посјећују и  менаџери познатих клубова из Србије и свијета. Неки од полазника прошлогодишњег кампа "Спортстарса" већ су ангажовани у најбољим српским клубовима, а организатори вјерују да је међу дјецом која овдје свакодневно тренирају по два пута дневно под надзором истакнутих стручњака, доста потенцијалних репрезентативаца Србије у пет популарних спортова.
Стога је, кажу организатори, мото ове изузетне смотре спортиста "Играј за Србију - Србија те зове" .
 

 

Коментари
Danica
Danica: Bravo djeco nasa dobra. Srbija majka Vam je raširila ruke i srce a ovdje nema hljeba u nedodjiji koju hoce da nam omrznu Milo, Zdravko, Dritan i slicna bagra
10.08.2022 15:35
Баранин
Баранин: Бар вазда уз Србију
11.08.2022 16:40
Sta pricas zeno???!!
Sta pricas zeno???!! : U ovoj kako je Vi rekoste nedodjiji, zive ljudi. Ima dobrih i loših, kao i svuda. Nit Milo, Zdravko i svii na gomili mi je nisu, niti mi je ikad mogao omrznuti. Ovo je najlepsa zemlja na svetu, koju Vi nazvaste nedodjijom. Zasto se jednostavno svi, pa i Vi koji tako mislite ne odsele i lepo presele gde im je lepse? Mislim da bi vazduh, energija i nacin zivota tada bili mnogo lepsi. Do tada, postujte gospodjo zemlju u kojoj zivite, jer kako cete voleti drugu ako za svoju kazete ovako. A deci mogu da kazem da i tu i ovu zemlju izgradite nekada davno svi ljudi zajedno na radnim akcijama, ne stedeci sebe i svoju snagu da bi vi deco mogli i poci tamo. A i Vi otici draga gospodjo.
11.08.2022 16:53
Za.Danicu
Za.Danicu: E crna Danice pa tebi su vrane i to malo mozga sto si imala popile i sad avetas po ovom portalu.Sta ti radis ovde sto ne ides kod majke grom te avetnu gadjao kreni i ne vracaj se vise i kad vidis kako je kod majke lijepo zovi sto vise ovih cetalja sto misle kao ti i pravac Pirot,Babusnica,Kursumlija,Surdulica boje vam se nevidjelo.
12.08.2022 16:03
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar