Ћирилица Latinica
26.06.2024.
Култура

Лабуд Н. Лончар добитник Плакете за промоцију и његовање књижевности и културе

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

 

На VI традиционалном песничком сусрету „Ла Салаш“, који се одржава под покровитељством Књижевне заједнице Пожаревца и Етно села „Ла Салаш“, а који је ове године окупио преко 130 песника и љубитеља поезије из Србије и Црне Горе, песнику и председнику Међународног удружења књижевних стваралаца и уметника Неказано из Бара, Лабуду Н. Лончару, додељена је Плакета за промоцију и његовање књижевности и културе.

Сусрет се одржао у организацији стишког песника Драгана Радосављевића, у прелепом амбијенту етно села „Ла Салаш“ и трајао је преко 9 сати. Модератори овог великог сусрета били су Данијела Божичковић Радуловић и Драган Радосављевић, а сусрет је отворио почасни председник Удружења књижевника Србије, песник, књижевни критичар и есејиста Радомир Андрић. Сусрет је присуствовала и медијски испратила новинарка и уредница културе на РТС, Марија Миљевић Рашовић.

„Лепо је када неко уважава и ваш рад на пољу промоције књижевности и културе. Хвала Књижевној заједници Пожаревца и Ла Салашу!“ – речи су Лабуда Н. Лончара, добитника Плакете за промоцију и његовање књижевности и културе.

 

Коментари
Ledeni Baka
Ledeni Baka: Bravo Labude .
26.06.2024 09:42
Nadica
Nadica: Sve čestitke gospodinu Lončaru na zasluženo dobijenu nagradu.
26.06.2024 23:09
COJLE MANOJLE
COJLE MANOJLE: Jesi li i ti na vuckovom platnom spisku agent pod kodnim imenom Labudova M.....
27.06.2024 02:39
За Cojla Manojla
За Cojla Manojla: Цојле пошаљи нешто женско, ближње, да провери Лабудова м.... Гарант ти се неће вратити. 100%! Ставитиће је Лабуд на његов дугачки списак.
03.07.2024 15:19
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar