Ћирилица Latinica
18.09.2023.
Култура

"Вила са Кошара" вечерас на Жабљаку, сјутра у Пљевљима

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Вечерас (понедјељак) са почетком у 19 часова у сали Скупштине општине Жабљак биће одржана прмоција књиге “Вила са Кошара”, чији је аутор наш признати пјесник Невен Милаковић Ликота.

У програму промоције, поред аутора, наступиће Славица Петковић и Раде Остојић, који ће кроз казивање стихова дочарати стваралаштво пјесника.

 Сјутрадан, у уторак 19.септембра у 19 часова ће представљање истог дјела бити организовано у Центру за културу у Пљевљима, а захваљујући Народној библиотеци “Стеван Самарџић” и њеној директорици Бојани Ђачић, која ће бити учесник програма. Популарне Милаковићеве стихове казиваће естре Јана и Јована Љиљанић.

„Позивам све своје пријатеље, а пријатељи су ми сви они који воле поезију, да својим присуством оплемене ово вече“, истакао је Милатовић.

Невен Милаковић је рођен у Подгорици 1963.године а већ дуже вријеме живи и ствара у Бару. Поред већ поменутог дјела, Невен је написао и друге књиге: "Љиљани", "Очев шамар", "Гојкова књига", "Било једном", "Подгоричка исповијест", "Радост покајања", "Зебња", "Цвијеће добра", "Мајци Божијој на аманет"...

Коментари
Netko
Netko: Bravo Nevene.
19.09.2023 09:15
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar